Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40-es jól szituált férfi még kelendő lehet a 20-30 éves nők körében?
Az 50 es is, ha nagyon jólszituált, akkor még afelett is.
Nálunk van egy kamionos a cégnél, 55 éves, ahányszor elmegy az iroda előtt az összes csaj, 24-43 évesek a seggére csorgatják a nyálilukat, bevallom férfiként is jó a segge
30-as nőknél szerintem gond nélkül, persze nyilván nem mindnél, mindig vannak olyanok akik csak saját korabelit keresnek.
20-on éves nőknél is, viszont kisebb eséllyel, érthető hiszen kétszer annyi idős vagy kb. Meg ott sokkal nagyobb rá az esély hogy belefutsz olyanba, hogy csak a pénzed miatt érdekelsz valakit (de gondolom nem gond, azért is hangsúlyoztad ki, hogy jól szituált vagy)
Én 30 évesen egy tízest is akár letagadhatnék simán, 16 tól sztem 35 ig széles skálán megnéznek elvileg.
Nekem is nézik a seggem, sztem 10 év múlva leszek a csúcson minden tekintetben. Tehát, aki hasonló genetikájú, kicsit később férfiasodik ki igazán alkatilag, külsőleg, személyiségileg az gondolom kelendő lesz bőven még az említett korban is.
De, akin már jócskán meglátszik is simán kelendő ha jól szituált, sportos, sármos.
Naná. Én csak a nálam jóval idősebb férfiakhoz vonzódom, és sztem még vannak így nagyon sokan :)
Nos, legyen humora, jól öltözött, inteligens, és helyes, sármos férfi, és tudjak felnézni rá. Persze az sem gond ha sportol és jó teste van.. sőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!