Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék jó, és kelendő szolga? Milyen tulajdonságok, vagy külső kell ehhez? 27/F
Figyelt kérdés
2019. szept. 18. 19:26
1/3 anonim válasza:
Férfi sub-ként nem a külső számít, van aki a lányosabb, vékonyabbat kedveli, más dominát meg egyenesen vonz a férfiasabb alkat akit "megtörhet". A belső tulajdonságok az engedelmesség, meg persze kis makacsság :)
2/3 anonim válasza:
Legyél fekete és a gyapotszedő okj sem árt.
3/3 anonim válasza:
igazából a szubmisszivitás a legfontosabb tényező, de az sme árt, ha kinézel valahogy, meg ha tud beszélgetni veled. már amikor nincs épp betömve a szád.
ja és sokáig azt hittem elég lesz h szubmisszív vagyok és majd felveszem a "szerepet", mármint ami a szolgaságot, meg a házimunkát illeti. de a legtöbb Úrnő utálta ha véletlen hanyag munkát végeztem. persze megbüntetett meg minden, de nem örült neki. idővel már tökéletes munkát végzek, már ami a házimunkát illeti, és a főzéstudományom is sokat javult. de nem árt ha már eleve jó vagy benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!