Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha engedek neki szerintetek nem az lesz, hogy utána is kitalál valamit?
Jaja mielőtt megtennéd mondasd el vele valahogy.
Pl: Mi van ha mégse teszem meg. Sőt ha ügyes vagy ezt mind elmondja mielőtt megteszed. Mondjuk a farkát én megnézném a helyébe. Csak a kíváncsiság persze. :D
Hány éves a testvére? Egyébként meg tuti többet akar. Mert látja megteheti. Szóval nem szabad hagyni. Bár mondani könnyű. Kicsit hasonló szituban én is voltam. Csak nekem heteró story. A pasim tesója anyáméknak akarta elmondani hogy már nem vagyok szűz. Szerencsére a pasim befenyítette de addigra már elfajult. Elsőre csak kivertem neki. Majd jött hogy szopjam le. Azt is megtettem majd dugást akart. Ekkor a pasimnak elmeséltem. A dolog így véget is ért. De persze annyiban talán más hogy 15 éves volt és szűz az öccse. El is sült 1,5-2 perc után.Csak ettől még gáz a story. Egyébként nagyobb farka volt 15 évesen mint a pasimnak 18 évesen :D Ami vicces hisz egy család volt és mégis a 15 éves öccsének jó 19cm volt míg a pasimé 15-16cm körül. Csak érdekességnek ez most eszembe jutott.
Ne hagyd! Kivéve ha akarod de azt írtad hogy nem. Amúgy meg sajnálom hogy vannak ilyen emberek.
20-21 éves lehet. Durva az utolsó story. Te csaj vagy utolsó?
A tanácsokat köszi. Kitalálom. Csak nem akarok tényleg gondot.
Ne hagyjad! Én voltam hasonló szituba. Az első után volt még egy még egy még egy. Aminek a vége az lett, hogy heti 2x kellett találkozzak vele. Aztán ha nemet mondtam mert gondoltam elég akkor bekeményített és azt mondta hogy elmondja a szüleimnek. Egyszer pl rájuk is írt. Kérdezték ismerem-e. Megijedtem. Nem tudtam mit írt.
Inkább elmentem és hagytam, hogy megdugjon gumi nélkül. Aztán mivel látta, hogy félek voltak még új ötletei. Egyszer valakit leszoptam aki a mai napig nem tudom ki. Be kellett kötnöm a szemem és jött vmi haverja akit leszoptam. Aztán lett pasim. Ő húzott ki ebből, mert beszélt a sráccal. Azóta nem is láttam hála égnek. De így is 2,5 év (16 éves koromtól) telt el így. Szóval tanulj a példámból és NE menj bele. Persze azt azért hozzá kell tennem hogy volt amikor jól éreztem vele magam. Csak mivel nem én akartam ezt így ritka volt. De volt olyan dugás amit kifejezetten élveztem mert éppen olyan hangulatom volt és akkor már volt az is, hogy smárolnom kellett vele. Sok aljasságot megtett csak nem akarok mindent leírni mert sok dolgot nagyon szégyellek, hogy megtettem félelemből.
Ne menj bele, és figyeljen a haverod jobban oda a eszköz, felület és üzenetek védelmére. Rakjon jelszót, lépjen mindig ki amikor elmegy a gép elől. És ha már itt tartunk, az sem túl etikus, hogy valaki másnak a FB-jébe belenézel, és utána még azzal próbálod zsarolni is az illetőt.
Ilyen emberrel semmiképp ne állj szóba. És igen, a legjobb ha tagadtok mindent, ha elmondja. Estleg töröljétek ki azokató az üzeneteket, amelyek erre utalnak és kezdjetek egy teljesen haveri alapú beszélgetést folytatni benne, így később ha a tesó azzal érvel, hogy olvasta az üzeneteket, akkor a haverod megtudja mutatni az egész üzenetváltást. És a végén még ő fog rosszul kijönni, mert lecseszhetitek hogy teljesen alaptalanul vádol és még az üzeneteidbe is beleolvasott.
A másik, amit meg már javasoltak, hogy vetesd valahogy fel a zsarolást. Ez után biztos nem fog semmit tenni, vagy ha igen, fel is jelentheted, illetve ha a szülőknek megmutatod, valószínűleg jobban kifogja borítani őket, hogy megtudják a másik fiú is érdeklődik a fiúk iránt, sőt, még ilyen aljas módon próbálja kiélni a vágyait.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!