Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meleg vagy és az a személy tudja ezt aki állítólag heteró de nagyon érdeklődik a homoszexualitás iránt és folyton kérdezget róla az lehet biszexuális?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősőm aki heteró(mondjuk soha nem fejtette ki,hogy ő neki mi a szexualitása.De azt tudja,hogy én meleg vagyok.És folyton erről kérdezget és egy nap azt mondta,hogy ,,örülnél ha meleg lennék?" Na ezen egy kicsit meglepődtem.Van benne egy kicsi hajlam?Tudnák többet mesélni de azt inkább privátban :D.2021. máj. 7. 16:12
41/56 anonim válasza:
Na kérdező, történt azóta valami? Esetleg leirhatnád nekem is a történetet. 😁
43/56 A kérdező kommentje:
Én szívesen leírnám de már annyira elegem van a dologból,hogy nem igaz
2021. jún. 18. 23:53
44/56 Tomiii2 válasza:
Szerintem van homoszexuális hajlama,azért érdeklődik.csak egyenlőre vissza fogja magát. Biztos eljön az idő,hogy egy férfi karjaiban köt ki.
45/56 A kérdező kommentje:
Én már sajnos nem tudom mondanám,hogy nem érdekel de konkrétan tönkretesz ez az egész dolog mentálisan szóval csináljon amit akar és kapja be.
2021. jún. 19. 22:44
46/56 anonim válasza:
Bárcsak ilyen könnyen menne, hogy csináljon amit akar.
47/56 A kérdező kommentje:
Ugye?
2021. jún. 20. 07:59
48/56 A kérdező kommentje:
Na visszajöttem és arra jutottam,hogy én nem akarok erőltetni senkire semmit.Ha ő az akkor bevallja és megbeszéljük de ha nem akkor valahogy csak túlélem csak ne manipuláljon.
2021. júl. 6. 22:55
49/56 A kérdező kommentje:
Hogy szabaduljak már meg tőle?😭
2021. szept. 19. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!