Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meleg vagy és az a személy tudja ezt aki állítólag heteró de nagyon érdeklődik a homoszexualitás iránt és folyton kérdezget róla az lehet biszexuális?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősőm aki heteró(mondjuk soha nem fejtette ki,hogy ő neki mi a szexualitása.De azt tudja,hogy én meleg vagyok.És folyton erről kérdezget és egy nap azt mondta,hogy ,,örülnél ha meleg lennék?" Na ezen egy kicsit meglepődtem.Van benne egy kicsi hajlam?Tudnák többet mesélni de azt inkább privátban :D.2021. máj. 7. 16:12
1/56 anonim válasza:
De azt írod: (mondjuk soha nem fejtette ki,hogy ő neki mi a szexualitása
Akkor honnan is tudod, hogy mi?
Am. vsz. érdeklődik irántad, szerintem :)
3/56 A kérdező kommentje:
1/2 hát igazad van.
Uh az nem lenne nagy baj :D
2021. máj. 7. 16:23
4/56 A kérdező kommentje:
2 Elmondom privátban ha szeretnéd.
2021. máj. 7. 16:24
5/56 anonim válasza:
Nem hiszem. Nekem is érdeklődtek a hetero haverjaim, mert nem volt kivel ilyeneket megbeszélniük.
6/56 A kérdező kommentje:
Még sok van a dologhoz de lehet ez is igaz.
2021. máj. 7. 16:38
8/56 Béla211 válasza:
Nekem egy munkatársam volt aki nagyon érdeklődött egy év után megfel ajánlotta, hogy kiverné😄
9/56 anonim válasza:
Gyanús, nekem ugyanígy lett ismerősömmel, kíváncsiságból ki szerette volna próbálni pár pia után kiderült szóval lehet benne valami hogy biszex.
10/56 A kérdező kommentje:
Hát sajnos soha nem iszunk szóval nem hiszem ezen a módon derülne ki
2021. máj. 7. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!