Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha meleg vagy és az a személy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meleg vagy és az a személy tudja ezt aki állítólag heteró de nagyon érdeklődik a homoszexualitás iránt és folyton kérdezget róla az lehet biszexuális?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősőm aki heteró(mondjuk soha nem fejtette ki,hogy ő neki mi a szexualitása.De azt tudja,hogy én meleg vagyok.És folyton erről kérdezget és egy nap azt mondta,hogy ,,örülnél ha meleg lennék?" Na ezen egy kicsit meglepődtem.Van benne egy kicsi hajlam?Tudnák többet mesélni de azt inkább privátban :D.

2021. máj. 7. 16:12
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan sajnos az :)

Ha ilyen jeleket küld, szerintem nem kell inni hozzá, hogy elkezdődjön.

2021. máj. 7. 19:19
 12/56 A kérdező kommentje:
Nagyon jól esik,hogy ezt mondod❤
2021. máj. 7. 19:33
 13/56 Felfujhatogyerek ***** válasza:
82%
Na ebből lessz valami tuti. En is igy jártak, eloszor csak kivancsiskodtak aztán egyre többet es többet kérdezték. Hosszu idő után egy kiránduláson a sátorban megtörtént a dolog. Azóta sem volt olyan élményben részem. 17 fiú osztálytársam volt abbol 5 en dugtak meg a tobbiek szopattak. Megvolt egy életre a fehérje adagom.
2021. máj. 7. 19:36
 14/56 A kérdező kommentje:

Hát örülök,hogy neked ez jó élmény volt de az én storym egy kissé más💕

De örülök,hogy így gondolod!

2021. máj. 7. 20:01
 15/56 Felfujhatogyerek ***** válasza:
100%
Kérdező, meséld el a sztoridat, kivancsi vagyok.
2021. máj. 7. 20:34
 16/56 anonim ***** válasza:
88%
Szia, nekem is írhatod ha szeretnéd. Amúgy szerintem is van rá esély, hogy ő is az, vagy biszex. Most puhatolózik.
2021. máj. 8. 02:10
 17/56 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van ra boven esely,hogy nyitott lesz elobb-utobb valamire. Kapcsolatban nem hiszek,de kisebb dolgok egyszer-ketszer megtortenhetnek.:)

En is teljesen hetero eletmodot folytattam es egy baratomrol kiderult,hogy biszexualis (de inkabb a ferfiak vannak eloterben) igy en is kerdezgettem ezt-azt eleinte. Aztan parszor poenbol en is feldobtam,hogy azert gondolom velem is eljatszanal es csak mosolygott.:)

Lefekudtunk parszor,tisztaztuk,hogy semmi komolyabb nem lesz ebbol es ha kapcsolatban leszek,akkor meg ez a mokazas is felejtos. Ez indult 3 eve,1,5 eve kapcsolatban elek egy novel es azota nem volt se vele,se massal fius kalandom. Baratsagunk is megmaradt es minden rendben szerencsere. Termeszetesen nem bantam meg es nem tudni mit hoz a jovo,de jelenleg a baratnom tokeletesen kielegiti minden igenyem szerencsere. Arrol nem beszelve,hogy ez csak a mi kis titkunk a baratommal.:)

2021. máj. 8. 23:06
 18/56 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne bi ? Lehet, hogy meleg, ha már ennyire érdeklödik utánad; söt ajánlkozik is. Ha éredel téged a srác, akkor a helyedben fevetném neki a lehetöségét egy petting-party erejéig... :-)
2021. máj. 9. 17:07
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
17-eske, ez teljesen perfekt, gratula :-)
2021. máj. 9. 17:09
 20/56 A kérdező kommentje:
Ahh szeretném de félek,hogy nem bi sem meleg és elszúrom a barátságunkat
2021. máj. 9. 23:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!