Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van egyre több srácnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több srácnak BDSM vágya?

Figyelt kérdés
Sok passzív srác dobja be hogy alázzam, használjam. Nem zavar csak meglep...
2021. máj. 6. 16:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de még mindig áll a kérdés, hogy miért van az, hogy mindenki passzív akar lenni. Domina/dom ritka, mint a fehér holló, ellenben ha eldobsz egy képzeletbeli követ ezen az oldalon, az egy subot talál fejbe.
2021. júl. 15. 16:39
 12/15 slaveboy ***** válasza:
82%
11-es. szerintem ez is logikus. a domináns a piramis tetején van, tehát kevesebb van belőle, mint a piramis alján lévő sub-ból
2021. júl. 15. 16:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12: Ja, értem. Azt mondod akkor, hogy ez olyan, mint a ragadozók/növényevők aránya, vagy a pszichopaták/átlagemberek aránya, hogy adott populáció csak nagyon keveset bír el belőle. Nem hiszem, hogy igaz ez az analógia, mert itt párokban kell gondolkozni. Ugyanúgy, ahogy a melegeknél egyensúlyban van a passzív/aktív-arány (legalábbis nekem így tűnik), szerintem itt is ugyanannyinak kéne lennie nagyjából.

Nem, szerintem itt más van a háttérben. Ez valami környezeti behatás miatt van szerintem, hogy valahogy több embernek érződik izgalmasnak a behódolás, mint a dominancia.

2021. júl. 15. 17:33
 14/15 slaveboy ***** válasza:
78%

13-as. nem hiszem, hogy párokban kell gondoskodni, ugyanis a gay pasik eleve kis számban monogámok, és a domináns pasiknak meg gyakran több szolgája is van.

az aktív-passzív sincs feltétlenül arányban amúgy, de mivel a legtöbben unik, ezért az nem olyan feltűnő.

2021. júl. 15. 17:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hm, elkövettem azt a hibát, hogy nem néztem a kategóriát, és általában a szexre gondoltam, nem a meleg szexre :D Ha a szex kategóriát nézed, nem csak a homo kategóriát, akkor feltűnő, hogy szinte mindenki dominát keres.
2021. júl. 15. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!