Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre több srácnak BDSM vágya?
Szerintem ahogy lassan egyre inkább beepult a koztudatba egyrészt sokan rájöttek hogy érdekli őket, akik azelőtt nem tudtak megfogalmazni, hogy pontosan mire vágynak, csak motoszkált bennük ez az érzés, másrészt ha tudták is korábban, könnyebben elfogadjak és felvallaljak. És egyre kevésbé ítélnek el embereket emiatt szerintem, mármint most hadd élvezze már mindenki úgy a szexet ahogy szeretné :D
2021. máj. 6. 16:27
2/15 A kérdező kommentje:
Én a szürke 50 miatt gondoltam... de mondom nem zavar csak meglep mert már 17-19 évesek is mondanak ilyet nekem...
Hát, 17-19 évesek nekem is mondhatnának ilyet éppen, nem bánnám :)
2021. máj. 6. 16:46
mert az emberek 98%-a azt hiszi hogy durva szex = BDSM
2021. máj. 6. 17:23
én egy tapasztalt domináns férfi vagyok és én is észrevettem hogy mostanában mindenki passzív akar lenni
2021. máj. 6. 17:31
Ahogy előttem is írták azért mert egyre több helyen előjön és már kevésbé tabu mint régen.
Egyébként pedig ha ezzel fel tudják dobni a szexuális életüket, akkor nincs ebben semmi rossz.
Bár a legtöbb embernél vágyak ezek csak.
Én például teljesen kezdő bi srác vagyok de engem is vonz a dolog.
Bár engem nem a “kemény” része érdekel, inkább a lelki alázás és hogy használjanak, de amennyire lehet fájdalommentesen. Illetve a legnagyobb ilyen vágyam az az, hogy valaki sissyt faragjon belőlem, mikor együtt vagyunk. De a mindennapokban nem szeretnék soha így élni.
Aztán ha egyszer talán lehetőségem adódna rá, hogy kipróbáljam ezeket a dolgokat lehet nem is tetszene, de most már csak a gondolattól is felizgulok, mint gondolom sokan mások is hozzám hasonlóan.
F/25/bi
2021. máj. 6. 18:06
Engem is izgat de sajna nem találtam értelmes és fiatal dominánsat...
2021. máj. 6. 19:42
Ha nem pisi és fájdalom akkor érdekes lehet és én is kipróbálnám.
2021. máj. 6. 20:31
Én azt nem értem, hogy miért van egyre több sub hajlamú férfi és nő.
2021. máj. 7. 08:56
mert a passzív szerep eleve alárendelt, hiszen nem férfiként veszünk részt a szexben. innen már csak egy lépés, kis rávezetés a sub oldal.
2021. júl. 15. 16:36
Kapcsolódó kérdések: