Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha fiút csak alázás miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fiút csak alázás miatt dugnék/szopatnék akkor bi vagyok?

Figyelt kérdés
Vagy ez belefér a hetero BDSM-be?
2021. máj. 6. 09:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, de én is így vagyok, csak én szubmisszívként.
2021. máj. 6. 10:01
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Igen.
2021. máj. 6. 10:17
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Mivel szexuálisan egy férfivel izgulsz fel erre így nem vagy heteró
2021. máj. 6. 10:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Engem az izgat hogy pasi de mégis olyat kell tegyen amit nem tennék neg...
2021. máj. 6. 10:34
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Az mindegy, egy hetero nem lrez semmifée vágyat hogy kontaktusba lépjen egy másik fiúval (szexuálisan), aki igen az biszex vagy meleg. Ráadásul a biszex egy tág fogalom, rengeteg árnyalata van, és idővel ez változni is szokott. Sokszor a "csak annyi érdekelrúl" kicsit később kiderül, hogy nem is csak annyi...
2021. máj. 6. 10:46
 6/13 anonim ***** válasza:
92%

az tuti, hogy nem vagy full heteró. van benned bi hajlam, valószínű nem 50-50%ban vonzódsz a nőkhöz és férfiakhoz, hanem a ffiakhoz kisebb mértékben. bár ki tudja, ha kipróbálod, lehet felszakadnak benned majd bizonyos gátak :D

ne parázz a címkéken, érezd jól magad

2021. máj. 6. 11:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Azon én is fantáziálok néha, hogy összejövök egy párral, és a csaj arra kényszeríti a pasiját, hogy engem felszopjon keményre, majd a szeme előtt megdugom a csajt. Vagy mást is kell a pasinak csinálnia... De csak úgy tudom elképzelni, hogy egy nő is ott van, részt vesz a játékban.
2021. máj. 6. 11:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, minek számít, igazából nincs is nagyon jelentősége szerintem, hogy minek hívod. Valamilyen szinten engem is izgat a téma, szoktam néha ilyen cuckold jeleneteket nézni, vagy ilyen jellegű történeteket, beszámolókat olvasni. Mondjuk nekem már az is tetszik, ha a csaj pasija szimplán csak nézi irigykedve az egészet, vagy mondjuk oda van kötözve az ágyhoz meztelenül, miközben a csaj mellette szopja a másik srácot, aztán pedig dugnak egy nagyot. :)
2021. máj. 6. 12:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Most egy csaj írt itt. :D a pasija megcsalta és az lenne a bünti hogy pasit szopjon :D szerintem a pasinak ha ezt leokézta nem bünti vagy azt hiszi a csaj viccel... remélem nem haragszik hogy megosztottam...
2021. máj. 6. 16:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is bejön de én bi vagyok és már csináltam is. Fiatal vékony sráccal. Nagyon izgi. A mai napig talizunk csak most a korona miatt nem
2021. máj. 6. 19:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!