Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire számít a megjelenésnél az, hogy menő ruhákban legyen a csávó?
Pl Levi's, Denim vagy Zara stb.
Szóval tényleg felsőkategóriás.
Mondjuk ha PlanetRomeo-n keres tartós párkapcsolatra, akkor ha amúgy átlagos, akkor érdemes dolgoznia a stílusán így is? Pl egy menőbb farmer, vagy farmerdzseki akár?
A Levi's nagyon messze van a felső kategóriától, a középmezőnyt is épphogy eléri. A Zara teljesen átlagos, "fast fashion" kínálat, a "Denim" pedig nem egy márkának a neve, hanem egy farmeranyag típus... Csak hogy tisztázzuk az alapokat.
Kulturált körökben pozitív értelemben egyáltalán nem számít, sok esetben még visszatetszően is hat, ha az illető a márkákra építkezik.
Nem számít a márka.
Nekem holnap lesz az első találkám egy sráccal(egyébként az első próbálkozás is,pár hónapja beszélünk és hát eljött a pillanat,node nem ez a lényeg:D) és én például sportos stílusú emberként egy H&M rövidnadrág(3000 ft),kínaiból vett fehér póló(2500 ft) és egy fehér baseball sapka(3000 ft) kombinációval csapatom.
Hogy miért írtam le mindezt?
Azért,hogy aki "márkátlan" ruhákat hord SEMMIVEL SEM KEVESEBB!
Az a lényeg,hogy passzoljon hozzád a ruha amit felveszel,sőt,sokkal jobb,ha van önálló stílusod!
Lényegtelen,hogy most 8500 ft van rajtad,vagy 85000 ft. :P
Legyen meg a szimpátia,tetszen a belsőtök egymásnak(hisz az a lényeg,pláne ha párkapcsolatot keresel),legyetek egy hullámhosszon és minden fasza lesz. (:
Ui.: Egyébként meg aki így ismerkedik,hogy kitétel nála a márkás ruha arra fixen ráilleszthető a Himnuszból a balsors. -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!