Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha párod testvére nagyo túlsúlyos lenne ? Mennyire számit neked párod családtagjainak megjelenése, hogy népszerűek-e, lehet-e velük "büszkélkedni" másoknak ?
Azt hittem attól félsz, hogy genetika miatt a párod is majd elhízik. Aki ilyen családból jön, sajnos esélyes rá. Két ilyen nőt ismerek, mindketten nagyon odafigyelnek az étkezésre és külsejükre. Szépek, vékonyak, de sok áldozat által.
Viszont a kérdésedre: dehogy.
+2, ja és nem árt, ha egyből örökbe is fogadnak és nevemre írnak egy csomó zsozsót, hogy életemben dolgozni ne kelljen. :D
Egyébként viccet félretéve te beteg vagy kérdező. Senki sem egy tárgy, amit mutogatni kell meg dicsekedni vele.
4-es vagyok, hát pedig akinek ilyen eszébe jut az sokat elmond a világáról. Nekem életemben nem fordult volna meg a buksimban..
De ha más véleménye érdekel, tartom: Az ember nem tárgy, amit mutogatsz. Még csak nem is birtokolhatsz senkit, akkor meg minek dicsekedni vele? Ez nem egy teljesítmény, mint a Maraton. :D
De. Azt, hogy abnormálisnak tartom, akinek ilyen hülyeség számít. És hozzátenném, hogy érdekes körökben mozoghatsz, mert felénk nem divi az ilyesmi. :D Nem is ismerek ilyet, szóval erről ennyit.
Amúgy köszi, elsőre is értettem. Szerintem itt nem az én felfogásommal van gond. Egyééébként.. feltűnt, hogy megválaszoltam már 2 x a kérdésedet? :D Arra persze nem mondasz semmit.
UI: A kérdésnél nem szerepelt, hogy ezt te gondolod vagy nem. Így jogos volt, amit értem, tehát nem kérek bocsánatot. Pontosabb fogalmazás=pontosabb válaszadási lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!