Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eljön hozzam a barátnőm egy másik orszagbol,aki amugy egy shemale.Lehetséges az,h a családtagjaim rá fognak jönni ?
3 értem mire gondolsz :D
Biztos,h nem fogjuk elkotyogni 1es valaszolo.
Értem.
Új ez meg nekem azert.
Nem mondtam meg előtte ilyet,h shemale.
Szeretem nagyon.
Az meg miért sértés h samale?
Jobb a lediboy v a hímnő, v a travi esetleg transzeszualis? (Jujjj, jajj csajszi ez nem is ugyanazt jelenti, na mennyire primo bunkó vagyok már, bocccsoiika) Nem értem komolyan
Azt viszont sejtem h a kérdező "hetero" száz százalékig:")
Meg hogy érti azt a kérdező h mások országból, de magyarorszagi, mégis később azt írja?
Ha szereti miért nem vállalja fel?
Ki fog derülni előbb - utóbb, és az tényleg kínos lesz. Ha szereti felvállalja ahogy van, de ami sztem meg fontosabb kérdés h miért is teszi ki ennek a családot? Mármint miért csapja be őket, hisz mégis "csak" a családjáról van szó. És úgyis mindig kiderülnek a dolgok, akkor nem jobb tisztán, egyenesen élni? Végülis csak a családot vesszük hülyére és mi közük hozza nem.... oo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!