Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha nem akarok a listáján...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarok a listáján maradni, az érthető?

Figyelt kérdés

Vagy kényeskedés?

Több sráccal randizik és nem én vagyok az elsődleges preferenciája.

Engem így meg már nem érdekel tovább és megkértem ha nem jön össze az előttem lévővel engem már ne is értesítsen.

2021. máj. 2. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen érhető. Nem is értem hogy lehet ilyen...
2021. máj. 2. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Ezzel én is így lennék, én is kapcsolatot akarok, nem pedig valakinek a tartalék bábja lenni.
2021. máj. 2. 23:22
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen igazad van kérdező!
2021. máj. 3. 07:38
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
El kéne fogadnod. A szerelem az szerelem.
2021. máj. 3. 08:11
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Érthető. Olyannal sose randizz, aki több vasat tart a tűzre. Megbízhatatlan idióták. :)
2021. máj. 3. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Most ezt nem értem, akkor egyszerre randizik több emberrel, vagy jelezte, hogy már mással randizik úgyhogy ha vele nem jön össze, akkor majd jelez? Mert ez a kettő két nagyon különböző dolog és a másodikat én nemhogy korrektnek, de pozitívnak érzem. Mert akkor egyszerre csak egy emberrel randizik és pont nem beszélget mással is, hogy hátha a másik jobb, ez így nem ellened szól, hanem a másikkal kezdett előbb beszélgetni és a személyiség a fontos neki.
2021. máj. 3. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
19%
szerinteme egy jó pasinál elfogadható hogy van várólista...az életben is sok minden így működik. pl engem nem vettek fel az első helyen megjelölt egyetemre de a másodikra már államira is és enm mondtam hogy sérti a méltóságom
2021. máj. 3. 14:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!