Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetnek az ilyen emberek? Van aki szintén ezeket gondolja?
Volt egy ilyen sztorim évekkel ezelőtt.
Egy huszonéves sráccal találkoztam így, séta az erdőben, közös főzés, filmezés, egyutt is aludtunk, de csak ennyi tényleg.
A második ilyen alkalomnál már készultunk az esti filmezéshez, amikor csörgött a telója és vörös arccal vette fel. Zavartan beszélt, egy egy szóban.
Lényeg, kiderult,hogy van párja,de éppen fasírtban vannak és a srác nem tud egyedul megmaradni.
Így csinált magának programot....
Mondanom sem kell, ez nekem nem jött be és elköszöntem tőle. Még akkor is, ha ez tényleg csak light barátkozás volt.
Ha párja van valakinek, akkor mellette a helye...
Egyébként pedig az ötleted jó, és sok sikert hozzá.Sok ilyen értelmes és kulturált meleg van, aki sajnos "rejtőzködik", mert gáznak tartják, ha valaki "csak" barátkozna.
Az ölelés egyébként csodálatos dolog. Jó adni is, jó kapni is.
És ehhez még párkapcsolat sem kell.
Bár egy kapcsolatban az igazi, mert tudod, hogy ahhoz bújsz, aki az életed közepe.
Haj....de régen éltem ezt át..:(
Szállj le a földre,mert te sem tudod mit akarsz.
Még ha aszex is vagy.
Én küldtem neked egy linket egy csoportról ahol pont ilyen emberek vannak, érdekes gondolatokat osztunk meg egymással és lehet beszélgetni mindenről. (nem szexől szól a csoport) Ez neked nem kellett.
Amúgy meg van barátság melegek közt is.
Én járok nudista strandra, onnan is vannak barátaim, illetve más melegek is baráti társasággal járnak.
Ne szaunába keresgélj mert az nem erről szól, akkor már inkább a whynotcafe-t ajánlom.
Nem csoda ha félreértenek. Elmész meleg szaunába barátokat keresni (ami köztudott hogy nem csak szexmániás emberek gyűjtőhelye hanem egy nemibeteg fertő) és a szexualitás kategóriában keresel csak barátot.
Szerintem sem a tetteiddel sem a szavaiddal/írásoddal nem fejezed ki jól magad, ezért kerülsz állandóan kétes helyzetekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!