Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetnek az ilyen emberek? Van aki szintén ezeket gondolja?
Szerintem keress.
Nem csak a millióból egy az, akit a leírt melegekhez sorolsz. Hidd el, hogy sokan vannak. Meg kell találni azt, aki számodra megfelelő. Ha nem keresed, akkor nem találod meg, és akkor nem lesz senkid, akihez odabújhatsz.
Nagyon sokan vannak ilyenek, hidd el. De ezt már sokszor leirtuk neked (is) itt. De nagyon sokan nem vállalják fel magukat sem, nem nyitnak mások felé, és a másik, hatalmas gond, hogy nagyon minimális az esély rá, hogy mind a ketten annyira szimpatikusak legyetek egymásnak, hogy annyira bejőjjön a másik, hogy lehessen akár örökre is a másikkal....
Sajnom. 😕
1: igen, igazad lehet.
2: én most tettem fel elsőnek a kérdésem, lehet akkor volt hasonló már. Hát igen...:(
" 9 a tízből tuti ilyen."
Én is 10 százalékot írnék a normális rétegre.
Viszont ami nagyban hozzájárul, hogy ilyen világban élünk, az a homofóbia ami itthon van.
Mert hát ugye könnyebb valakivel összehozni azt a fél órás szextalit titokban, majd mindenki megy az útjára, mint felvállalni egy párkapcsolatot.
Sokan még magukat sem merik felvállalni, akkor majd a párjukat?
Írok neked privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!