Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öregek miért használják ki a naív 20 év alatti fiúkat?
Nincs bennük annyi értelem, hogy ne akarjanak rájuk mászni?
En csak 26 vagyok, de én se akarok semmit a tiniktől, mert nem hozzám valók. Sok 50 feletti meg zaklatja és befűzi tarskeresőn a fiatalokat, akik meg vágynak társaságra, és lehet hogy önbizalmuk sincs kezdeményezni.
Ezért mondják azt, hogy mi melegek sem vagyunk elfogadóak.
Egy másik kommentben egy meleg írja azt, hogy meleg pasik ne viseljenek harisnyát, tangát, ne legyenek nőiesek.
Mondjuk engem sem vonzanak, de ha ők így szeretnének élni én mi jogon szóljak bele?
Vannak ugyanilyen megmondóemberek is, csak ők homofóbok, szerintük meg ha f-sz van a lábad közt akkor legyél férfi és nőt keress magadnak mert különben egy degene-rált korcs vagy.
És mi a különbség közte és azok közt akik ilyen megmondóemberek? Semmi.
Hozzáteszem nem vagyok sem öreg, sem fiatal.
Kérdező érezhető hogy nagyon magányos vagy.
Hogy tudnánk segíteni ezen?
Nem is értem, hogy miért kellene kihasználni a 20 alattiakat, vagy mit értesz kihasználáson.
44 vagyok de 5 éve csak 16-25 kozötti srácokkal voltam.
Hála istennek szuperül tarzltom magam.
Ha küldenék egy fotót (amit nem fogok), azt mondanád 25-30 vagyok.
És hála isten a gondolkodásom is fiatalos!
Nem nagyképüségből írom, ezt a fényképcsere után, ők mondták!
Ők akarták, ők döntöttek.
A mai napig tartom velük a kapcsolatot még ha nem is olyan téren!
És tényleg unalmas és szánalmas vagy a nyomi kérdéseiddel!
Pontozzál -ba nyugodtan!
És a 8-assal egyettértek!
Sőt sok komival is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!