Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Voltatok már többes szexben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oldrockboy kérdése:

Voltatok már többes szexben?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra volnék kíváncsi!

Jómagam uni passzív lennék.

Normális válaszokat várok.

Köszönöm!

2021. ápr. 28. 08:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A 8 -as válaszoló felfogása és ízlése ma már ritka sajnos.

De nekem a legszimpatikusabb és a legközelebb áll az egyéniségemhez.

Soha nem mennék bele többesbe.

2021. ápr. 28. 19:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nekem fontos az intimitás és a romantika, mégis több hármasban volt részem pedig fiatal vagyok. Nem gondolom, hogy azért mert tudom az igényeimet és ki szeretném próbálni azt ami a fantáziám mozgatja, ringyó lennék. Ez egy eleg középkori felfogás, fejlődjünk kicsit.

Ami hármasom volt abban mindd a hárman vonzódtunk egymáshoz szexuálisan és érzelmileg is. Egy nagyon romantikus és érzéki közös időszak volt és az orgazmus új foka amikor beléd is hatolnak és te is behatolsz valakibe.

2021. ápr. 29. 01:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor.A trió az rendszeres.Volt egy pár négyes meg egy ötös is volt.
2021. ápr. 29. 14:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én szívesen benne lennék egy hármasban két aktívval Budapest és Pest megyéből. Én 18 éves passzív srác vagyok.

Aktívok írhatnátok.

2021. aug. 18. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!