Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oldrockboy kérdése:
Voltatok már többes szexben?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra volnék kíváncsi!
Jómagam uni passzív lennék.
Normális válaszokat várok.
Köszönöm!
2021. ápr. 28. 08:13
1/14 DominikX válasza:
Nem voltam, nem is szeretnék. Számomra 1 pasi elég
2/14 anonim válasza:
igen,egyszerre 2 fiu volt bennem..isteni volt,probáld ki
3/14 anonim válasza:
Igen, nőként egy párral. Jó volt, de kicsit mindig kívülállónak éreztem magam, hiszen ők voltak egy pár.
4/14 anonim válasza:
a Magnum szaunaban nem egyszer osszejott egy kis gruppenszex. de annak mar jo par eve
5/14 anonim válasza:
#4-es ha passzívként én is ki akarnám próbálni a gruppent a magnum szaunában, akkor találnék rá ott két aktívot?
6/14 anonim válasza:
Nem vonz. Számomra is elég 1 f*sz. Nem vágyok többre. A sok hímringyó. :D Több f*szt fogtak itt sokan szerintem, mint kilicset.
7/14 anonim válasza:
én az #5-ös válaszoló vagyok
és még egyébként teljesen szűz fiús téren, mert még egyszer sem próbáltam ki semmit férfival
de engem nagyon izgat a többes szex gondolata
és ha kipróbálom a passzív szerepet, akkor elgondolkodtam rajta, hogy többesben szeretném-e
és nagy valószínűséggel élvezném, hogy miközben az egyik aktívom szopom, közben a másik aktív a seggemet dugja...
de ettől még nem leszek hímringyó...
8/14 anonim válasza:
Nem. Semmi érzéki nincs benne, csak a sok beteg faszcibáló kiélheti a hajlamait.
Nálam sokkal fontosabb az ölelés, a csokolózás, a szeretgetés.
9/14 anonim válasza:
en vagy 10 eve jartam ott utoljara.
10/14 anonim válasza:
#9-es és élvezném ha ellátogatnék oda? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!