Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, voltatok már 2f1l...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, voltatok már 2f1l szexben úgy, hogy sokkal nagyobb volt a méretetek, mint a lány párjáé?

Figyelt kérdés

Mit szóltak?

Hány évesek voltatok és ők?

2020. máj. 20. 11:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen voltam, és nagyon is élvezte a lány! Láthatóan nem volt még 20 centis benne de nagyon élvezte!

Én voltam 24, ők pedig valamivel idősebbek.

2020. máj. 20. 11:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

igen voltam

én 21 voltam, ők 23 és 20

2020. máj. 20. 12:12
 3/10 anonim ***** válasza:
19%

Igen, éppen emiatt kerültem hozzájuk. A csaj pasijának csupán 10 cm volt, és nem tudta kielégíteni a barátnőjét, ezért közösen úgy döntöttek, keresnek valakit, aki időnként rendesen kielégíti a csajt. A lánynak nagyon bejött a 21 centis péniszem, többször is hívtak 1-1 közös kalandra.

19 voltam akkor, ők 27 és 25

2020. máj. 20. 12:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen voltam, ahogy fordított helyzetben is - a lány párjának, vagy valamelyik másik beszállónak volt nagyobb, s akkor mi van? Normális embereknél többesben nincs "fütyiirígység". Nézhetsz bárhogy ki, lehet bármekkora ott csak vendég vagy, egy hús-vér vibrátor nem több, a párjához ezerszer jobban kötődik érzelmileg. Ha betartod a játékszabályokat akkor mindenkinek kellemes élmény - tartsd tiszteletben hogy a hölgy nem a te párod! (ha meg nem tartod tiszteletben akkor kellemetlen az élmény - s legközelebb nem hívnak, megszakítanak veled minden kapcsolatot)
2020. máj. 20. 12:24
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Voltam de nekem nem volt olyan sikeres mint az előttem íróknak. 20 cm az enyém de nagyon vastag. Lakótársam volt a csaj, innen tudta mekkora van nekem. A pasijával kitalálták, hogy beinvitálnak mert mindkettőjüket izgatta az ötlet. Mikor akcióra került a sor borzalmas volt. Szegény lányba a felénél tovább nem tudtam betenni, meg akart halni úgy fájt neki, pedig olyan nedves volt, hogy ilyet ritkán látni. Szóval nem lett az egészből semmi, hagytam őket. Később kaptam a csajtól egy kárpótló szopást de ennyi.
2020. máj. 20. 14:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fordítva volt, nekem kisebb volt kisebb a farkam, 16 cm, a másiknak pedig 20 cm. De a csaj egyikünk barátnője se volt, hanem amolyan közös haver :D De nagyon jól leápolt engem is a csaj, meg a másikat is, bírta a 20 cm-t is simán.
2020. máj. 20. 18:19
 7/10 Clay Morrow ***** válasza:
51%
Álmomban sem.
2020. máj. 20. 22:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hali,

Én sajnos még nem voltam, majd talán egyszer ha úgy alakul.

23f

2020. máj. 25. 00:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Helló!

Én sajnos még nem voltam, de nagyon vágyom rá.

Mellesleg nem hinném, hogy valakinek nálam is nagyobb lenne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

2020. máj. 26. 01:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt. A lány aggódott is a férjének, hogy neki túl nagynak tűnik,pedig az enyém átlagos, a férjének viszont valamivel kisebb. De aztán nem volt gond száznál is több alkalommal voltam vele.
2020. jún. 7. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!