Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy nálad helyesebb fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nálad helyesebb fiú próbál randizni veled azt hogy viseled?

Figyelt kérdés

Átlagos vagyok, ő jóval átlagon felüli szerintem.

Társkeresőn talált meg, írogattunk, már felvett WhatsApp-on is. Találkozni akar.

Nem tudom minek. Pénzt remél? Vagy valahogy segítsek neki?

Hol van ilyenkor a csapda?

2021. ápr. 19. 12:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

10-es, talán annyira nem egyedi eset. Ritkán fordul elő, de bármilyen vonzalom, szerelem lehetséges. Én is hasonló kaocsolatban vagyok. Az én pasim 195 cm és brutálisan izmos, kettétörne egy beton tömböt is. Lehet, hogy 150 kiló, de egy deka zsír sincs rajta, tömör izom, amúgy kopasz. Az arca is nagyon cuki, kisfiús. Idősebb is tőlem. Én pedig 180 centi magas vagyok, és 65 kiló. Csúnya az nem vagyok. Én vagyok az aktív, ő pedig a passzív, és nagyon is élvezi a szexet. Lovagolni is szeret rajtam, kutyapózban is, misszionáriusban is - és én is imádom. A szopás kölcsönös, vagy pedig előttem térdel. Összebújva alszunk. Szóval van ilyen. Mi külföldre költöztünk együtt. Csak ritkán vagyunk itthon. A lényeg, kérdező, hogy boldogok legyünk, ne engedd el a lehetőséget. Uugyan mindenki másképp jön össze a párjával, de nem számít.

25F vagyok a barátom pedig 35F

2021. ápr. 19. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egy nagyon vékony aktív srác vagyok és annnnnnyi de annyi helyes sráccal találkoztam már. El se hittem hogy ezek a srácok szóbaállnak velem. Van aki modellkedett pl. És mégis. Ráadásul nem csak 1x találkoztunk, hanem rendszeresen. Szóval sose tudhatod. Meg kell próbálni elhinni, hogy ő akar téged :) Nekem sokat dobott az egómon, bár továbbra se tartom magam jó pasinak, de rossznak se. :)
2021. ápr. 20. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Van az ugy.

En masfel eve jottem ossze, egy nalam 8 evvel fiatalabb, jokepu, szep testu pasival. Eleinte el se hittem, hogy valoban akar tolem valamit, de azutan kiderult, hogy nem mindenkinek csak a kulso a fontos.

2021. ápr. 22. 00:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, mert olyannal nem randizok. :) Ha valaki bejön, akkor nem azt tartom szem előtt, hogy helyesebb-e tőlem, hanem őt magát (a kisugárzása) ragad meg. Egyébként pedig a "helyes" jelző nagyon relatív. Valószínűnek tartom, hogy aki neked helyes, az számomra csak átlagos vagy fordítva. ;)
2021. dec. 28. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!