Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy nálad helyesebb fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nálad helyesebb fiú próbál randizni veled azt hogy viseled?

Figyelt kérdés

Átlagos vagyok, ő jóval átlagon felüli szerintem.

Társkeresőn talált meg, írogattunk, már felvett WhatsApp-on is. Találkozni akar.

Nem tudom minek. Pénzt remél? Vagy valahogy segítsek neki?

Hol van ilyenkor a csapda?

2021. ápr. 19. 12:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát örülj neki😂😂 Nincs itt csapda, csak bejössz neki!😉
2021. ápr. 19. 12:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Paranoia felsőfokon ...

Hány évesek vagytok?

2021. ápr. 19. 13:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Otthon örömködve és ujjongva, a találkozón pedig természetesen viselkedve viselném :D
2021. ápr. 19. 13:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen tudnám elhinni, hogy tényleg engem akar, ha tényleg 10/10.:D

Sok randi, tali stb, azt előbb utóbb úgyis kiderül mi a célja :)

22f

2021. ápr. 19. 13:48
 5/14 A kérdező kommentje:

Utolsó!

És ilyenkor milyen red flag-ekre figyeljek? Pl amiből lejöhet, hogy nem teljesen őszintén ismerkedik

2021. ápr. 19. 13:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy átlagon felüli pasinak miért ne tetszenél?

Nem kell mindjárt arra gondolni, hogy ki akar használni, hogy mást akar, nem a barátságodat, Téged.

lehet, már voltak a "szépfiúkkal" csalódásai.

2021. ápr. 19. 13:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy ugyanúgy lát téged, mint te magadat, vagy ő magát, ahogy te őt. Sokszor elcsodálkozok, egyes melegek kiket tartanak olyan húdeszépenek: pl. tökéletes test és olyan tuskóronda fej, hogy nemigaz. Ráadásul a másik a picit husibb fiúkra gerjed, nem az érhálózat bemutatására, meg mondjuk az alacsonyakra, mert nehogy már magasabb legyen nála... Na ennyit arról, ki kit tart szépfiúnak. Hidd el, lehetne találni olyat, akinek te jobban bejönnél, mint ő.
2021. ápr. 19. 14:32
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Nos, bár nekem nagyon könnyű magamnál helyesebbet találni, engem nem riasztana a gondolat, így nyugodtan mondom: jelentkezzenek csak nálam lelkesen a 10/10-es nyunyók! :)
2021. ápr. 19. 16:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány évesek vagytok, de ne láss bele olyanokat előre, ami közel sem biztos, hogy meg fog történni :) mi van, ha tényleg téged akar, ha tényleg te tetszel neki úgy ahogy vagy? Ha már most olyan elméletek gyártasz, hogy a pénzed kell neki, nem jó előjel, hidd el. Ezzel együtt nem azt mondom, hogy legyél naiv🙂
2021. ápr. 19. 19:21
 10/14 anonim ***** válasza:
88%

Én kövér vagyok. De tényleg. Nagyon kövér. 154 kg. De ettől függetlenül nem tartom igénytelennek magam. Tiszta vagyok, borotválok mindent rendesen, fogat ápolok rendesen, meg minden. A pasim pedig jóval átlagon felüli. Tiszta izom, olyan izmos feszülő mint senki már. Isteni fekete séróval, sima bőrrel, édes arccal, hófehér fogakkal. Amikor először flörtölt velem el sem akartam hinni, kb mint te. De egyszer be édesgette magát a szobámba.(nem a szüleim házába, lakótársaim voltak. Vannak azóta is.) Csókolóztunk. Nagyon ideges voltam, mert voltam már fiúkkal, de mind a három előző valahogy hozzám hasonló volt testileg. Előtte szégyelltem magam egy kicsit, ahogy szedte le a ruháimat. De simogatott, elkezdett vetkőztetni, ő is vetkőzött, leszopott, leszopatott, szopta a mellemet, a hasamat, a seggemet nyalta, és megdugott. Féltem egy percig, hogy kellemetlenül érzi magát, hogy "alig fér hozzá" a lyukamhoz, de közben is smárolt velem és nem lett gond, azt súgta nekem közben, hogy "annyira akarlak". Azóta is dug, elképesztően. Mostanában szex közben már azt súgja, hogy "annyira szeretlek". És én is szeretem. Már két éve tart. Tudom, ez bizonyos szempontból egyedi eset, nem túl gyakori, de van ilyen.

24 F és a pasim 26F

2021. ápr. 19. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!