Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha magamnál sokkal helyesebb sráccal jövök össze, akkor előbb-utóbb mindig el fog hagyni egy helyesebbért?
Figyelt kérdés
2021. febr. 27. 09:15
1/9 anonim válasza:
Ez nem ettől függ. Ha összejön veled, akkor az esete vagy. Attól hogy valaki izmos még egyáltalán nem jelenti azt hogy a szintén izmosakra bukik. Ugyanez a helyzet akkor is ha valaki helyes.
2/9 anonim válasza:
aki tényleg komolyan gondolja és összejön veled akkor ha el is hagy az nem a külsőségek miatt lesz
3/9 anonim válasza:
Csak örülj neki, NE játszmázz!!, ne gondold túl. Ha vége lesz vége lesz. Reméld ha kiszeret belőled, megmondja, s nem meglepetésszerűen szó nélkül lép majd le.
4/9 anonim válasza:
Nekem bejönnek a kicsit ducibb, pocakos srácok (de nem az extrém elhízottak). Valamiért felizgat. És ha olyat találnék akivel jól megértjük egymást akkor nem hagynám ott egy kigyúrt faszi miatt. Nekem nem jönnek be a nagyon kigyúrt, vagy a cingár srácok. Nem tudom mért alakult ez igy nálam de ez van. 30F
5/9 anonim válasza:
Azért jellemző, hogy a "helyes" szó hallatán más se jön fel, mint a testalkat. Az arc esztétikai szépségének dimenzióját, mint olyan, a 90% agyilag nem is értelmezi. Ergo mért is jönne össze szebb fiúval, ha nem is érti, mi az, hogy szép? Hát körülbelül...
6/9 A kérdező kommentje:
Én se testalkatra gondoltam, hanem kifejezetten az arc szépségére.
2021. febr. 27. 12:05
7/9 anonim válasza:
Nagy esély van rá hogy igen, de vannak, akiknek nem a külső a legfontosabb.
8/9 anonim válasza:
Egy tanács. Ne gyere össze vele. Hogy miért? Nos nem miatta, hanem miattad. Már kapásból úgy indítanál egy kapcsolatot, hogy bizonytalan vagy és bizalmatlan, és úgy kezeled, hogy úgyis vége lesz, mert el fog hagyni.
9/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk a legtöbb kapcsolat előbb-utóbb véget ér, szóval tényleg hülyeség emiatt aggódni.
2021. febr. 27. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!