Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik olyan, hogy az egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy az egyik fiú egy csövön keresztül a másik srác húgycsövébe élvezzem aképpen mintha beöntés lenne?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
2021 van. Ma már minden megoldható
2021. ápr. 18. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Ez nagyon izgatóan hangzik :)
2021. ápr. 18. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem hiszem, olyan nyomással jönne ki a cucc, hogy sikerülne. De ha kell, akkor az aktív felet vállalom benne 😅
2021. ápr. 19. 00:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez minden csak nem izgató 👎😂
2021. ápr. 19. 03:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg fecskendővel bele lehet nyomni a másik hugycsövébe a spermát, de nehezen tudom elképzelni, hogy az jó érzés. Farokbol farokba direkt, szerintem kivitelezhetetlen még csővel is.
2021. ápr. 19. 07:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Elegge perverznek mondhato srac vagyok, de ez meg nekem is durva. Ebben semmi elvezet nincs, foleg a passziv felnek nem.
2021. ápr. 19. 09:56
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

Árulnak alin olyan húgycsődugót aminek mindkét oldala bedugható és üreges belül.

Pl ez:

[link]

De van merev rúd is..

Ezzel megoldható ha sok a spermád akkor a másik húgycsövén keresztül fog kilüktetni.

Van benne reláció hogy élvezi lehet ahogy a másik megtölt..

Mert ugye a csövön bemegy a pöcsödbe de a cső és a húgycső között van akkor rés hogy ki is jön.

Én bennelennék ha nem félnék hogy elkapok valamit..

2022. jan. 27. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!