Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány beöntés, öblítés után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány beöntés, öblítés után lesztek tiszták?

Figyelt kérdés
Nekem kell vagy 6x fél liter mire már tiszta víz jön.
2021. febr. 2. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nálam 2-3x fél liter víz után már tiszta
2021. febr. 2. 13:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem meg székelés után még 3.ára is darabok jönnek, elmegy vele vagy 30 perc mire tiszta leszek.
2021. febr. 2. 15:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Esetleg magasbeöntést (csövet felvezetve) próbálta már valaki, azzal gyorsabban átlehetne mosatni magunkat nem?
2021. febr. 2. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

igen, én úgy csinálom és nekem valóban gyorsan

első vagyok

2021. febr. 2. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
en letekerem a zuhanyrozsat es a csövet bedugom a fenekembe,kb fel oraig többször kiengedem,teleengedem.aztan mar szin tiszta viz jön ki, szex utan meg iszom egy normaflort a bélflorak helyreállitasa erdekeben,mindig igy csinaltam ,soha semmi bajom nem volt
2021. febr. 2. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
3x masfel liter kb
2021. febr. 13. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!