Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív melegek, ti hogyan készítitek elő magatokat anális szex előtt?
Lehet kapni olyat amit feltekersz a tusolócsövére mint a zuhanyrózsát. Az jó.
Nekem van ilyen eszkoz amit felteszel a zuhanyra....kb olyan mint egy vekony vibrator es az kitisztit rendesen.
De nyilvan ezt csak akkor szoktam, ha nalam van. Ha partneremnel akkor lezuhanyzok es alaposan megmosom a fenekem.
Amúgy gondoltam leírom a tapasztalatomat, hátha mást is érdekel ez majd a jövőben. Én a zuhanycsővel adtam magamnak beöntést. Elég csak a lyuk elé tenni, langyos, majdnem hideg vízzel olyan közepes nyomáson(az se jó ha túl gyenge, de az se ha túl erős)kb olyan 5 másodpercig. Utána ráültem a WC-re és ezt elismételtem a folyamatot 3x, a 3-ra már csak tiszta víz jött ki. Gyors és praktikus, bár ha a kltotyó nem a fürdőszobában van akkor lehet nem ez a legjobb praktika, illetve azért érdemes szerintem meggyőződni arról, hogy a zuhanycső nem rozsdás vagy valami.
Illetve tervezek beszerezni egy körtefecskendőt, az egész praktikusnak tűnik utazás szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!