Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj az anális szex?
Az a lényeg, hogy a páromnak eléggé nagy szerszáma van, és az egyetlen póz, amiben működik a szex fájdalommentesen, az a misszionárius, viszont más pozíciókban (amelyekben mélyebbre tud hatolni) azokban durván fájni szokott. Többször is lefeküdtünk már, és ez sosem változott.
Lehet ez ellen tenni valamit? Vagy ez egy ilyen dolog?
A probléma nem azzal van, amikor behelyezi, hanem amikor teljesen belém hatol.
Nekem is elég nagy van, mi úgy csináljuk, hogy a fokozatosság elvével haladunk egyre beljebb, így nem is fáj szerencsére sosem a páromnak.
Egyébként érdemesebb gyakrabban csinálnotok és hozzászoksz.
Páromé is elég méretes...
Első részben az análnál nagyon sok előjáték tágítgatás és sikosító kell. Nem mellesleg pedig azért ott nd menjen mélyre teljesen, mert ag baromi fájdalmas, és bajok lesznek (tapasztalat).
De minden esetben lassan, fokozatosan kutyába próbkozz
Mert a férfiak kipufogója nem arra van, hogy mindenfélét bedugdossanak oda. (Mondjuk a nőké sem)
Kész.
Akik szerint a pénisz nem a popsiba való, azokkal ne is foglalkozz...
Nekem is volt olyan pasim akinek igencsak nagy volt a szerszám, szerencsére én könnyen táguló, de azt javaslom, hogy bőven használjátok a síkosítót, és olyan pózban próbálkozz, ahol te irányítod a behatolást...
Sok sikert, élvezzétek egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!