Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A házimunkák nálatok hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házimunkák nálatok hogy oszlanak meg?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy megegyezés kérdése, de ugye a társadalom még mindig ott tart, hogy a nő az, aki mos, főz, takarít. Meleg férfiaknál az aktív-passzív szerep mentén lehet ilyen különbséget tenni vagy ez hülyeség?

Ha van itt olyan fiú /férfi, aki kapcsolatban van és együtt él a barátjaval, szívesen venném ha megosztaná a véleményét.

2021. ápr. 14. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
ez hülyeség, mindenki azt csinál amit jobban kedvel
2021. ápr. 14. 15:29
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Alapból hülyeség ha valaki úgy áll hozzá ez vagy az a feladat x-nek a dolga, kötelessége. Egyenlő arányban, kinek mihez van affinitása, vagy ideje. Egy jó kapcsolatban ha ketten esnek neki a feladatnak annál hamarabb végeznek és több időt tölthetnek együtt.
2021. ápr. 14. 15:35
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudom, nincs elosztva. Mikor hogy jön ki a lépés.
2021. ápr. 14. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
99%
Én nem tudok főzni, a barátom tud, én imádok takarítani, meg mosni, ő utál. Mindketten dolgozunk, vezetünk és ennyi. Uni férfiak vagyunk.
2021. ápr. 14. 15:57
 5/10 anonim ***** válasza:
98%

Passzív felem takarít.

Mosna de nem engedem, mert nem szortíroz fehér, fekete, színes ez az enyém, és főzök.

2021. ápr. 14. 17:07
 6/10 anonim ***** válasza:
38%
a passzív mos főz takarít, az aktív a sört kinyitja és videójátékozik. Én tartom el, szóval az asszony munkát meg kell csinálnia.
2021. ápr. 14. 18:39
 7/10 anonim ***** válasza:
99%

Egyedül csinálok mindent, mert egyedül élek. Mégis élek még, semmi bajom sincsen egy háztartási munkával sem.

A barátom is egyedül él és egyedül csinál mindent.

A találkozásunk akár nála, akár nálam, mindíg ünnep-szerü, de öröm, boldogság, az biztos.

2021. ápr. 14. 18:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket
2021. ápr. 14. 19:00
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

Ez mind megbeszélés kérdése. De ha nincs is konkrétan megbeszélve ez kialakul.

Párom nem igazán szeret mosni, így általában azt én csinálom. Én nem tudok olyan jól sütni mint ő, így azt többnyire ő csinálja.

A többi házimunka pedig olyan nálunk, hogy aki éppen ráér az főz, mosogat, porszívóz, felmos, fürdőszobát takarít stb.

2021. ápr. 15. 08:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a legegyszerübb. Mindent én csinálok, mert egyedül élek.... (sajnos)
2022. márc. 7. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!