Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szubmisszívek, a hétköznapi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szubmisszívek, a hétköznapi életben mennyire rendelitek alá magatokat a domináns párotoknak? Pl. házimunka, döntések, élethelyzetek, pénzkérdések...

Figyelt kérdés

2021. febr. 9. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
98%

Én a domináns fél vagyok, de nálunk a hálószobán kívül ezt nem mondanád meg.

Abszolúte nem jellemző az ilyesmi, sőt a szubmisszív partnerem a konfrontálódós, és én vagyok a diplomata.

2021. febr. 9. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Egy kiegyensúlyozott, a másik tiszteletén, elfogadásán alapuló kapcsolatban semennyire. Egy jó kapcsolat nem arról szól hogy van egy despota. A BDSM az ágyra tartozik, aki azon kívül is parancsolgat az nem pár, nem társ, hanem egy idióta akitől szabadulni kell.
2021. febr. 9. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Szub lány vagyok, szeretem, ha egy domináns férfi a hétköznapokban is az és átveszi az irányító és döntéshozó szerepét. Persze ésszerű kereteken belül :)
2021. febr. 9. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Semmiben nem szeretek dönteni vagy irányítani, mindent a páromra bízok. Így kényelmes és tudom, hogy ő is élvezi ha azt tehet velem amit akar.
2021. febr. 9. 23:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenben alávetett vagyok.
2021. febr. 10. 01:13
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Domináns nőként válaszolok. A szubom a hétköznapi életben is alárendelt, ő takarít, a pénzügyeit is én irányítom.
2021. febr. 11. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Szub es mazochista ferfi vagyok szexualis eletben de a hetkoznapokban minden teren dominans vagyok es hatarozott.
2021. febr. 12. 07:08
 8/8 anonim ***** válasza:
sub nő vagyok én mindenben az alárendelt vagyok.szexben hétköznapi életben is.nállunk ez a természetes.mindenbe beleszól hova mehetek és mikor. öltözködésembe (csak szoknyát viselhetek) stb
2021. márc. 25. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!