Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, belemennétek abba, hogy a srác is mos, főz, takarít, oroszlánrészt vállal a házimunkában, de néha ezt sissy maid ruhában tenné?
Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 09:51
2/9 anonim válasza:
Nem. Én tök nyitott vagyok, de van egy határ... 😁 1-2 alkalommal talán oke, vicces lenne de nem rendszeresen, fétisből.
3/9 anonim válasza:
Számomra ez nagyon visszataszító lenne.
4/9 anonim válasza:
Ha nem kell vele lefeküdnöm akkor igen. Lenne egy csicskám aki elvégzi helyettem a házimunkát. Nem érdekel milyen hülye jelmezben égeti magát közben :)
5/9 anonim válasza:
Haver, nosulj meg ott ezt mind megkaphatod:D
6/9 anonim válasza:
Nem mennék bele,mert eleve nem állok le ratyikkal.
7/9 anonim válasza:
Nálunk ez pont fordítva van azaz én öltözök be szexi jelmezbe és úgy takarítok párom meg nézi :D persze ez csak szex előjátéka.
Kérdésedre válasz egyértelműen NEM. Aki ilyet szeretne az már rég nem hetero
8/9 A kérdező kommentje:
Lányok, mindenki szerint undorító és taszító ez?
2018. jún. 13. 23:15
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor ez van.
😊
2018. jún. 16. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!