Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnél FTM fiúval?
Figyelt kérdés
Olyan fiúval, akit nőből operáltak férfivé, teljesen férfias mindenben, egy kivétellel: még puncija van.
Szeretném megkérdezni, hogy a 10 válasz milyen erkölcsi alapon került lepontozásra? Miért nehéz elfogadni, ha valaki számára traumatizálóan hat, szeretkezés közben nézni egy pár összefonnyadt, élettelen mellbimbót?
2021. ápr. 17. 18:26
12/21 Lacás1976 válasza:
Nem én meleg vagyok és fontos hogy legyen farka a másiknak akkor is ha én dugom meg. Inkább egy shemale tökös csaj ha váladztani kellene bár a fius, férfias megjelenést is szeretem....
2021. ápr. 17. 21:43
13/21 anonim válasza:
Én meg azért tartom magam melegnek, mert tetszik a férfiak testalkata. Megbabonáz egy szép férfi felsőtest amelyen két érzéki, finom mellbimbó található. Már a mellbimbók kényeztetésének a gondolatától is feláll a farkam. Igazából csak előnynek számítana nálam, ha egy sportos férfitesten egy jó szűk lucskos pina lenne található. Szívesen kényeztetném azt is szájjal, hisz az tesz igazán boldoggá egy szexuálisan normális hajlamokkal rendelkező embert, ha a másiknak örömet szerezhet. Mivel egy FTM-nek nincs meg az a testrésze, amitől egy átlagos homoszexuális szemében férfi a férfi - tehát nincs két férfias érzékeny mellbimbója, így egy FTM kb. annyira vonzó számomra, mint egy 90 éves, akármilyen nemű személy!
2021. ápr. 18. 03:55
14/21 anonim válasza:
Érdekes, hogy ez az FTM téma a homoszexualitás rovatba került! Szerintem semmi keresnivalója ott, hisz itt transzszexualitásról van szó, ez a téma pedig csak marginálisan kapcsolódik a homoszexualitás témájához. Egy homoszexuális egyén a természetének megfelelően ki akarja élni a szexuális hajlamait úgy, hogy ezzel se önmagának, se a társadalomnak nem okoz problémát.
A transzszexuális egyének pedig a másik nemhez kívánnak tartozni - sokszor bármi áron. Ezért például szexuálisan csonkító műtéteket is bevállalnak, és miután képtelenné vállnak a normális szexualitás megélésére - azt állítják, hogy így teljesebb lett az életük. Szívük joga - de a normális homoszexuális és hetero egyének ezt soha nem fogják felérni ép ésszel!
2021. ápr. 18. 04:21
15/21 anonim válasza:
Megkérem a 14-est lepontozókat, hogy fejtsék ki az álláspontjukat! Miért nem elfogadható, vagy "hasznos" a 14-es válasz? Tán nem felel meg a kor szintjén levő tudományos nézeteknek? Kérem az érveket, bizonyítékokat - hátha tanulhatunk belőlük még valamit - mi fiatalabbak!
2021. ápr. 18. 13:26
16/21 anonim válasza:
Azért van homoszexuális kategóriában, mert a homoszexuálisoktól kérdezi, hogy lefeküdnének-e transz férfival
2021. ápr. 18. 14:22
17/21 anonim válasza:
#16 - köszi! Lehet hogy tompa-eszű vagyok, de ez nekem nem esett le, hisz ha "férfi" akart lenni az illető, akkor valószínűleg nőket akart magának. Ha nő marad, akkor annyi heteró férfit pakolhatott volna magába, hogy csak na! A homoszexuális férfiakkal viszont komoly probléma lesz, hisz azok vágynak a szép egészséges férfimellekre. Szerintem egy homoszexuális férfi sokkal inkább egy sovány, vagy sportos testalkatú nővel fog szeretkezni, hisz annak legalább van érzékeny melle - még ha nem is olyan vonzó, mint egy férfié. (Ráadásul + 1 lyuka is van - amire minden férfi vágyik - szexuális irányultságtól függetlenül.)
2021. ápr. 18. 14:42
18/21 A kérdező kommentje:
Akkora baromságokat hord itt össze ez a troll, hogy a pofám leszakad.
Hagyjátok, hagy magyarázzon magának.
Szarjuk le őt együtt.
A többieknek köszönöm az értelmes válaszokat. :)
2021. ápr. 18. 14:55
19/21 anonim válasza:
Kedves kérdező - biztosíthatom, hogy nem állt szándékomban trollkodni! Én csak leírtam a véleményemet, mely nem bántó szándékú, csak a transz "életfelfogással" nem kompatibilis.
Kérem ne fórumozzon ilyen unintelligens, visszataszító módon, hogy kiközösítésre szólítja fel a többieket!
Az eredeti kérdésére nemcsak választ kapott, hanem érveket is felhoztam. Szerintem csak ez a módszer vezethet egy téma mélyebb megismeréséhez és megértéséhez. Ha ez zavarja az Ön lelkivilágát, akkor kérem ne mást hibáztasson! Én nem ártottam senkinek, és a hozzászólásaimmal a téma kitárgyalását szándékozom elősegíteni - mert ez a "gyakorikerdesek" célja! Ha ez nem tetszik, akkor kérem távozzon innen egy deklaráltan zárt körű travi-fórumra!
2021. ápr. 18. 15:13
20/21 anonim válasza:
Én meg meleg vagyok, ha tetszik: bzi, és nem fogok filozofálni erről nemhogy neked, másnak sem. Egyszerűen bejönne egy ilyen és igen lennék vele nagyon is, akár kapcsolatban is. Ennyi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!