Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szívesen szexelnétek egy tizenéves fiúval?
Figyelt kérdés
Csak kérdezem mert ugye azt szokták mondani, hogy a lányok inkább az idősebb pasikat bírják.2021. febr. 1. 20:33
3/10 anonim válasza:
1
A 18 éves is tizenéves még. Ne írj idióta dolgokat.
6/10 anonim válasza:
Oh barátom mernék rá nagyobb összeget tenni hogy magad gondolod a tizenévesnek és máris privit írsz mindenkinek aki igennel felel és/vagy nőnek gondolod. Tündérmese viszont csak a mesékben van - szóval nem innen és nem így fogsz becsajozni.
7/10 anonim válasza:
17-19 rendben lenne, de elég éretlenek 99%-ban.
8/10 anonim válasza:
Én nem, így 22 évesen fiatal nekem, inkább idősebb férfiak tetszenek. De van olyan barátnőm, aki a fiatalabb korosztállyal szimpatizál, bár tízen vége neki is.
9/10 anonim válasza:
Volt több tizenéves fiú az életemben már. Kis ügyetlenek,hamar elmennek, de utána jöhet még vagy két menet. Szeretem őket tanítani. De nem kérek privit, enélkül is van bőven!
36n
10/10 A kérdező kommentje:
Nem írok rá senkire csak kívácsiságból kérdeztem
2021. febr. 2. 15:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!