Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az itteni 20 év feletti pasik, akik 14-15 év körüli fiúkra vágynak egyáltalán nem érzik, hogy esetleg nem jó dolog serdülőkkel szexelni?
Nem érti a kérdező. :D
Szuverén joga mindenkinek,hogy ebédre pörköltet vagy gyümölcslevest eszik.
Ugyanígy szuverén joga egy fiatalnak,hogy lefekszik-e egy nála idősebbel.
Ha egy 12 eves szexelni akar, am tegye. Persze a torvenyek miatt felnottel nem szexelhet, hanem max. 18 eves partnert valaszthat maganak.
A legalapabb szerelmes muben Shakespeare egy 13 eves kislany szerelmerol ir
Jó,dehát ahogy Shakespeare úgy abból a korszakból a festők,rajzolók,zeneszerzők is elég elvont figurák voltak.
Akkoriban valószínű az volt a divat,sajnos.
Felemelném ezt a 14 éves korhatárt legalább 16-ra. Mármint hogy tudjátok 12-14 éves most is szexelhet 12-18 évessel, de mondjuk 12-13 éves vagy fiatalabb nem szexelhet 18 évnél idősebbel. Na ezt felvinném 16-ra. De 18-ra már nem, az USA-ban annyi, de az már szerintem is sok.
Igen én is emlékszem saját magamra, 14 évesen megdugtam volna az asztal sarkát is, de az is beb*@szott volna, ha egy 40 vagy 50 évessel szexelek, még ha akkori fejjel akartam is volna.
Én 26 éves vagyok és szexelek szívesen 18-19 éves srácokkal is, de azért van egy határ.
23. De Shakespeare korában az emberek 18 évesen házasodtak össze és 25 évesen már minimum 3 gyerekük volt. Azt is visszahoznád? Vagy ha nem, akkor miért hozod fel Shakespeare korát? Vagy csak addig hozod fel, amíg a te álláspontodat támogatja, utána másban már nem?
Én szexelnék egy 14 évessel pedig 30 vagyok és köszi semmi bajom :)
Korombeliekkel is szoktam, sőt nálam sokkal idősebbekkel is (akár 55+)
Nálam a szex kortalan :)
Miért ne lenne jó? Engem a 13eves osztálytarsam vett rá és 1evig szoptuk, nyaltuk egymást.
Miért ne lenne jó 14 év alatt? Kevés szőr, hamvas test jó az. De még 16 alatt is jó.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!