Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azok az itteni 20 év feletti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az itteni 20 év feletti pasik, akik 14-15 év körüli fiúkra vágynak egyáltalán nem érzik, hogy esetleg nem jó dolog serdülőkkel szexelni?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 14:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
34%
Miért ne lenne jó? Dehogynem jó az.
2021. ápr. 9. 14:53
 2/29 anonim ***** válasza:
37%
Mi a rossz benne?
2021. ápr. 9. 15:04
 3/29 anonim ***** válasza:
9%

Melegeknek lehet, az olyan libsi kompatibilis.

De ha egy 30+ pasi jön össze egy 18 alatti lánnyal...na ő kapja a köpködést.

2021. ápr. 9. 15:18
 4/29 anonim ***** válasza:
18%
#3 Sőt fordítva is, ha egy 30-as csaj mozdulna rá egy 17 éves srácra...pedig szíve mélyén mindenki tudja, hogy a srác "fuckin' epic" ilyen esetben. Bezzeg velem nem kezdeményezett szexuális viszonyt egy 30-as dögös tanárnő sem...pedig tanított a sulinkban legalább 2 olyan tanárnéni akiket még most is durván megküldenék, nemhogy kisiskolás koromban :D
2021. ápr. 9. 15:24
 5/29 anonim ***** válasza:
71%
Tudod az idősebb pasik mindig próbálják beadni, hogy ez mennyire jó egy fiatalabbnak, mert hogy ők mennyire sokat tudnak nekik tanítani stb stb. Közben meg arra megy ki az egész, hogy nem tetszik nekik a lógós bőr, ráncok stb ;)
2021. ápr. 9. 16:11
 6/29 A kérdező kommentje:
De akkor is, 14?! Egy húsz éves srácnak is tökéletesen fiatal és feszes bőre van még. Aki 14 évesekre vágyik annál már más a bibi.
2021. ápr. 9. 16:13
 7/29 anonim ***** válasza:
71%

Nincs semmi bibi, egy 14 éves már ivarérett és kész.

Nem házasságot akar velük az ember.

2021. ápr. 9. 16:15
 8/29 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk nekem inkább a 17+ korosztály jön be, 14 túl fiatal lenne, de nem tiltja semmi törvény. Hero esetben miért nem probléma számodra? Mert ott is lehet 14 éves kortól szexelni, ráadásul ott gyerek is foganhat, ami már sokkal nagyobb gondot jelent. Orkoknál kevésbé, de azért egy normális családban, amikor 14 éves kislány bejelenti, hogy terhes, hát megnézném a szülők arcát.
2021. ápr. 9. 16:19
 9/29 A kérdező kommentje:
Heteróknál is zavar. Azért itt tettem fel a kérdést, mert meleg vagyok és itteni sok melegnél láttam, hogy ezt nagyon támogatnák.
2021. ápr. 9. 16:21
 10/29 anonim ***** válasza:
64%
Vágynak arra, hogy ők vezessenek be valakit a szex világába. Csak azt nem fogják fel, hogy minden ember másként szereti a szexet. Attól mert megmutatják egy gyereknek, hogy ők hogyan szeretik, majd a gyerek leendő partnerei még nem biztos, hogy ugyanúgy akarják. Én inkább választok tapasztaltabb partnert magamnak, akit nem kell tanítgatni...
2021. ápr. 9. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!