Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az itteni 20 év feletti pasik, akik 14-15 év körüli fiúkra vágynak egyáltalán nem érzik, hogy esetleg nem jó dolog serdülőkkel szexelni?
Igazából ez érettség kérdése.
Most egy érett tizenéves srác tudja,hogy mit akar.
A beleegyezési korhatár pedig 14 év.Tehát ha egy érett,döntésének tudatában lévő 14-15 éves srác úgy dönt,hogy lefekszik egy 20 évessel,akkor egészségére.
Én így vélekedek erről.
/22/
Viszont helyes :)
12: melegként olvasgass egy értelmező szótárt.
Kedves Kérdező!
Valóban,ez a srác nem tűnik érettnek,sőt,lehet se meleg,se bi.
Sőt az is lehet,hogy Pistike,de lehet,hogy Péter.
Az,hogy betettél egy képet egy gyerekről(aki amúgy szerintem nincs meg 14,de mindegy) abból nem derül ki,hogy eennek a srácnak mik az elképzelései,milyen a szexuális orientációja,érett-e vagy sem,stb.
Szóval ez most vakvágány,de nagyot akarál mondani,sebaj!
Továbbá mivel emberről van szó nem "ez",hanem ő...
Abszolút igazad van,de ismételten mondom,hogy nem egyenlő kihasználni egy tizenévest azzal,hogy ő szeretné,mert már elég érett hozzá,stb.
Egyébként aki kihasznál egy fiatalt és akarata ellenére szeretkezik vele az nálam az akasztófa kategória!
Szóval: ha meg van az agya és beleegyezik akkor véleményem szerint egyéni szuverén joga.
Túlrágtuk ezt a témát szerintem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!