Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem féltek hogy elkaptok valamit az alkalmi partnertől? 21f
Figyelt kérdés
Sziasztok
Most kezdek ismerkedni a meleg/bi társkereséssel, eddig csak hetero kapcsolataim voltak.
Sok olyan cikket olvastam hogy melegek/bi-k kozott gyakoribg az AIDS, meg más szexualis uton terjedő fertőzések.
Ezt hogy lehet kivédeni? Ha mondjuk kezdesenek oralt szeretnék.
2021. ápr. 7. 10:52
3/9 anonim válasza:
Nem. Anális szexhez lehet használni az óvszert, amit direkt erre találtak fel...
4/9 A kérdező kommentje:
De én csak közös verésre és oralta gondoltam, ahhoz azert nem az igazi a gumi.
2021. ápr. 7. 13:54
5/9 anonim válasza:
Orálnál is van esély, de azért jóval kisebb.
6/9 anonim válasza:
Ha félsz tőle, akkor orálnál is vegyél fel gumit.
7/9 anonim válasza:
Én is nagyon kíváncsi voltam a meleg szexre. A neten összejöttem egy ffivel, de az első találkozásig jó hosszú idő telt el. (Addig csak camoztunk.) Ma meg már -tíz éve- csakis egymással. Lett volna alkalom mással, de a hűség és a biztonság mindig visszatartott. (A HIV-et elég csak egyszer elkapni...)
8/9 anonim válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy ma már simán megkérhetik egymást az alkalmi partnerek, hogy mutassák meg egymásnak a legutóbbi szűrővizsgálatuk eredményét.
Mondjuk, nekem ez még kimaradt. Egyetemista vagyok, 20-30 közötti értelmes srácokkal volt alkalmim. Dugásnál óvszer volt, másnál viszont bizalom volt. Szerintem ez így elfogadható a korosztályom esetén.
9/9 anonim válasza:
8-assal értek egyet, a legfontosabb, hogy mindkét fél őszinte legyen. Ezek mellett ott van a PrEP, ami akármilyen aktus előtt beszedendő és a papír szerint 99%-ban meg tud védeni mindentől, ennek ellenére ha valami komolyabbat akarsz akkor ugyanígy ajánlom konbinálva a gumival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!