Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan volt már, hogy egy alkalmin nem sikerült jól a szex?
Pl nem akart felállni, vagy nem volt elég merev a péniszed?
Esetleg nem volt orgazmusod?
Mennyire kellemetlen az ilyen, ha előfordul valami miatt?
Ja az elsö. Pia kellet,hogy bátor legyek. De az meg akadályozta hogy álljak.
Sokáig szopott a srác kitartó volt.
Bocsánatot kértem és leszoptam.
Aztán még 1xösszefutottunk és szájba lőttem.
Igen mindketten kezdők voltunk.
Izgultunk, hamar elsült
Nekem a pia nem akadály.
Viszont a 3-as válaszolóval egyetértek, volt is egy ilyen esetem, de szerencsére nem szenvedő félként.
Vagy 15 éve egy bulin egy srác menőzött, hogy neki 20 cm-s f@ sza van. Egy csaj azt mondta: Jó, lássuk. Szobára mentek, majd kb. 15-20 perc múlva a csaj röhögve jött ki, hogy "Hiába van 20 cm-s farkad, ha nem tudsz vele mit kezdeni!"
A nagypofájú lesütött fejjel kódorgott haza. Én viszont az este folyamán úgy megdöngettem azt a csajt a 14 cm-mel, hogy visított! :D Na ennyit a méretről... :)
Tudom, hogy ez homo kategória, de szerintem a témának megfelel...
38/bi
Furcsa hogy ebben méri a kérdező a szex sikerességét. Nekem hármasnál volt hogy többször lelankadt, illetve ha valakit csak leszopok akkor nyilvánvalóan nem lesz orgazmusom. Ettől függetlenül egyik sem akadályozott meg abban hogy jól érezzem magam, nem voltak kellemetlen szituk.
Ha valaki ideges akkor szóvá teszem és megpróbálom ellazítani hogy ne érezze rosszul magát, ha valakinek nem áll fel mert annyira ideges akkor legrosszabb esetben is smároltunk egy jót. Ha azt várod hogy minden anális behatolás orgazmussal végződjön akkor jobb ha rásegítesz kézzel.
Nekem az igazán rossz élményeim furcsán viselkedő partnerek miatt voltak. Vagy belementem annak ellenére hogy nem is igazán jött be a partner. Egy erőszakos/fura fétises/kölcsönös vonzalom nélküli partner szerintem sokkalta rosszabb mint valaki akivel láthatóan vonzódtok egymáshoz csak síkideg valamilyen oknál fogva. Előbbiekkel nem nagyon lehet mit kezdeni, a legjobb megoldás lelépni. Utóbbi pedig egy kis energiabefektetéssel egy jó kis estévé varázsolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!