Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagynád hogy lefilmezze az alkalmi partnered ahogy szexeltek?
Arc nélkül igen.
Persze ha teljes a bizalom.
#2 vagyok. Elfelejtettem a kort írni.
20F
Alkalmi, biztos hogy nem.
De Megsúgom nagyon jó rejtett kamerák vannak nálam, 1partneremet se tárolom ilyen formán. Jó pár GB.kitöltene.
Nem engedném. Velem már vissza éltek ilyennel. Érzelmi zsarolás követte stb, ha ezt meg azt nem teszem, vagy nem adom, akkor elküldi családnak, ismerősöknek, stb. Végül jogilag lett megoldva az ügy.
Csak óvatosan, sok beteg ember van. Nincs semmi ráírva a másik homlokára. Lehet bármilyen kedves egy ember, ha csak megjátssza. Saját negatív tapasztalataim miatt nem engedném, bár mindenki a saját hibájából tanul, hiába is írom most ezt le.
Nekem volt egy cigány csávó aki felvette ahogy dugom. Csak éppen nem kérdezett meg róla. Véletlen vettem észre. Aztán utána elvittem a memória kártyát -amiről állította hogy nincs benne- amit ketté vágtunk. Azóta is megvan. Azonban a srác még utána fenyegetett. El is mentettem... Egy vékony kis cigány csávó volt akiről utóbb kiderült a párját csalta... Tanulságos eset...
Egyébként meg van ilyen videóm és képem. De olyan partnerekkel akikkel a viszony nem 1 taliból van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!