Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol tudnék erre partnert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék erre partnert találni? Melyik a legalkalmasabb alkalmazás ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Egy 27 éves srác vagyok aki már valami kis újdonságra vágyik.. Mostanában nagyon elkezdett érdekelni, hogy milyen is lehet szopni és talán még az is, hogy milyen ha seggbe raknak. Még teljesen tapasztalatlan vagyok ebben.. Sosem próbáltam. Jó megjelenésű vagyok eléggé szép és formás seggel, nagyon ügyes szájtechnikával ( eddig még csak lányokon alkalmaztam de ők egytől egyig odáig voltak tőle ). Szóval úgymond jó party lennék. :D Hol tudnék erre megfelelő partnert találni aki bevezetne ezekbe a dolgokba?? Borsod megye!

2021. márc. 4. 01:21
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Homoszexuális vagy vagy Biszex?
2021. márc. 4. 01:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Eddig csak női partnereim voltak. Kb rendszeresen olyan 12 éve. Elég tapasztalt vagyok már, de mostanában kis újdonságra vágynék és nagyon kipróbálnám, hogy mit érezhet az, akit mondjuk jól megszopatnak vagy jól megpakolnak utána. Mint ahogy én is tettem azt csak még nőkkel. És most azt próbálnám ki, hogy ez fordított esetben milyen.
2021. márc. 4. 01:29
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

A kategória miatt kérdeztem.

Szerintem társkeresőn próbáld meg. :)

2021. márc. 4. 01:32
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Plenet Romeo.

Grinder

Ezek leglátogatottab meleg társkeresőn,

Romeo inkább társkeresőn.

Grinder inkább alkalmi.

Passzív szeretnél lenni az izgat azt jelöld meg, fotókat ha nem raksz ki nehéz dolgod lesz.

27éves passzív kezdő, hamar le fog törni a szarvad, és az önbizalmad. Ami most még van.

De egy kalappal.

2021. márc. 4. 07:10
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Hát, talán inkább sehol sem. Kezdeti lelkesedés nálad is alábbhagy, mások meg le sem fogják sz@rni. De tényleg sok sikert!
2021. márc. 4. 08:42
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Grinder
2021. márc. 4. 08:52
 7/7 anonim ***** válasza:
78%
Énnis ebben a cipőben járok. Írj, ha gondolod...
2021. márc. 8. 23:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!