Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hagynád hogy lefilmezze az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagynád hogy lefilmezze az alkalmi partnered ahogy szexeltek?

Figyelt kérdés
Mondjuk ahogy épp orálisan kielégíted vagy dug téged. Kort is írjatok.

2021. márc. 12. 10:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azért azt ne felejtsük el, hogy aki felrak ilyet az viseli a jogi következményeket is. Főleg hogy pontosan tudod kinél van meg. Szóval ettől szerintem kár félni. De persze jogos felvetés.
2021. márc. 12. 12:07
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Hidd el, hogy vannak olyan emberek, akiket ez nem érdekel. Lásd: szociopaták. Nézz utána. Nem mindenkit érdekelnek a jogok. :) Ezért is írtam, hogy sok az elmebeteg.
2021. márc. 12. 13:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem attól félek, hogy vannak e jogi következményei, hanem hogy viszont látom magam a neten. És ami egyszer a netre felkerül az ott is marad.
2021. márc. 12. 13:36
 14/15 anonim ***** válasza:
79%
Alkalminak nem engedném sose. Van felvétel róla, ahogy dug egy állandó szexpartnerem, de őt nagyon régóta ismerem (kb 14-5 éve) és maximálisan megbízok benne, nem is élt vissza vele sose. 34 vagyok.
2021. márc. 12. 21:17
 15/15 anonim ***** válasza:
74%
Volt rá párszor példa,de hátrányát nem éreztem,viszont előnyét abban,hogy volt aki azért keresett meg,mert látta a felvételt és szerette volna,ha vele is belemegyek. 62 éves vagyok.
2021. márc. 13. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!