Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek egy fiú lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy fiú lehet azért lesz meleg mert annyira gátlásos a lányokkal, hogy nem tud feloldódni a közelükben? Vagy ez genetika?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 21:32
 1/9 anonim válasza:
100%

Pár kérdés a kérdésedhez:))

Mitől alakult ki gátlás? Fiú vagy lány közelében érzed jól magad?

2021. ápr. 4. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
És ha a fiúk között is gátlásos? Akkor megint heteró lesz? Ez azért nem így működik.
2021. ápr. 4. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Nem, nem lesz attól az. Nekem is vannak gátlásaim a lányok felé. Szimplán csak azért, mert nem akarom, hogy azt gondolják rólam, hogy homiként nem vagyok férfi. Ez már azért nem olyan vészes érzés, mert dolgoztam rajta, hogy leszarjam ezt az egészet.
2021. ápr. 4. 22:14
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Ebben az esetben nagy eséllyel a fiúkkal is gátlásos lesz.
2021. ápr. 4. 22:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Én csaj vagyok....egy meleg srácról van szó...a fiúkkal nem gátlásos de lányokkal nem is beszél a közelemben meg totálisan zavarba van nem mer hozzám szólni és rák vörös...de meleg a fiú sajnos...szóval reménytelen..az okok érdekelnének azért írtam ki a kérdést. eddig nem foglalkoztam ilyen témával..
2021. ápr. 4. 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze ahhoz. :) Én is tudok zavarban lenni lány közelében. Ez hülyeség. Lehet, hogy csak szorongós. Meg hagyjuk már ezt az azért lesz meleg. Szerinted ki az a mazochista elmebeteg, aki meleg akar lenni? Szerinted bárki szeretne olyan életet, hogy egész nap a pofádba kapd a környezetedtől és a médiából, hogy semmi sem érsz. Alsóbbrendűbb vagy stb. :D Ne viccelj már. Kicsit képzeld magad más helyébe és már is nem fogsz ilyet írni.
2021. ápr. 4. 23:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt arról lehet szó, hogy a srác nem nyiltan meleg.

Látja rajtad, hogy bejön neked és attól tart, hogy bepróbálkozol nála.

2021. ápr. 5. 16:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek létezik olyan hogy "divatb*zi" ? És pont ők azok akik szerelmesek lesznek egy lányba?
2021. ápr. 11. 09:45
 9/9 A kérdező kommentje:

7-es...! A barátainak meg mondja meg fog dugni. úgy mondta hogy halljam....de nekem nem mondja..én nem kérdezek rá az biztos meg terelne és ez a meleg téma elég kényes.. Ha közeledek hozzá ő távolodik, de ha nem foglalkozok vele, rá se nézek nem szólok hozzá akkor meg szar a kedve és kiborul. A múltkor amikor hozzáértem lefagyott...a többi lányra rá se néz.

Arra gondolok ő maga se tudja merre húz...de lehet biszex vagy fél a testi kapcsolattól lányokkal ezért pasizik inkább...nem tudom...passz...csak találgatok...18 éves elmúlt és még nem volt amúgy barátnője ezt a haverjai mondták és hallottam. (Azt hogy meleg onnan tudom hogy 2 régi barátja mondta egy másik társasági körből illetve óvatosan céloztak rá.)

2021. ápr. 11. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!