Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy fiú lehet azért lesz meleg mert annyira gátlásos a lányokkal, hogy nem tud feloldódni a közelükben? Vagy ez genetika?
Pár kérdés a kérdésedhez:))
Mitől alakult ki gátlás? Fiú vagy lány közelében érzed jól magad?
Itt arról lehet szó, hogy a srác nem nyiltan meleg.
Látja rajtad, hogy bejön neked és attól tart, hogy bepróbálkozol nála.
7-es...! A barátainak meg mondja meg fog dugni. úgy mondta hogy halljam....de nekem nem mondja..én nem kérdezek rá az biztos meg terelne és ez a meleg téma elég kényes.. Ha közeledek hozzá ő távolodik, de ha nem foglalkozok vele, rá se nézek nem szólok hozzá akkor meg szar a kedve és kiborul. A múltkor amikor hozzáértem lefagyott...a többi lányra rá se néz.
Arra gondolok ő maga se tudja merre húz...de lehet biszex vagy fél a testi kapcsolattól lányokkal ezért pasizik inkább...nem tudom...passz...csak találgatok...18 éves elmúlt és még nem volt amúgy barátnője ezt a haverjai mondták és hallottam. (Azt hogy meleg onnan tudom hogy 2 régi barátja mondta egy másik társasági körből illetve óvatosan céloztak rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!