Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki csak szexhaverságot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki csak szexhaverságot keres, annak mi jár a fejében?

Figyelt kérdés

Sok olyan 25-30 éves sráccal futottam már össze, aki nem akar kapcsolatot. Csak szexre kellettem volna.

Ezek nem félnek attól, hogy egyedül maradnak? Vagy hogy nincs ott senki, akire számíthatnak?

Őszintén érdekel, nem kötekedésből kérdem.

(Engem csak a párkapcsolat érdekelne)

2021. ápr. 4. 17:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
84%

Azért az elég erős általánosítás, hogy akinek volt szexkapcsolata azzal nem állna le párkapcsolat céljából valamelyik válaszoló.(nem jegyeztem meg melyik volt)

Én a huszas éveim elején járok és kifejezetten barátságokat keresek extrákkal. Nem azért mert sérült vagyok, nem azért mert szexfüggőségem van, nem azért mert éretlen és megbízhatatlan vagyok és végképp nem azért mert ha párkapcsolatom lenne én szétcsalnám. Azért mert fiatal vagyok és nem tervezek most megállapodni. Kiváncsi vagyok másokra és most egyetem mellett a legfontosabb amire fordítom az időmet a tanulás és egy jövő alapjainak letétele. Nem szeretném egyenlőre lekötni magam.

Nem egy példát láttam erre és tudjátok mi lett a vége?

Az aki így élt egyetemistaként, utánna megtalálta a párját, megállapodott és a mai napig szerelmes (és most melegekről beszélek). Mert pontosan tudta mit akar, nem hajtotta a kiváncsiság.

És szerintem nem csak a melegeknek lennének ilyen igényeik és nem csak ők mennének bele ilyen kapcsolatokba fiatalabbként. Csak nekünk eleve meg kell küzdenünk azért hogy önmagunk lehessünk, az hogy mellé vállalni merem az igényeimet az már egy apróság.

2021. ápr. 5. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!