Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül tartós szexhaverságot kialakítanom?
Figyelt kérdés
Egy idő után, ha találkozgatunk is, elmaradoznak, nem válaszolnak.
Tény, hogy nekem hosszabb a felengedéshez kellő idő, de ez akkora tragédia lenne? :(
(Azt már nem is említem, hogy szép, izmos testűt baromi nehéz a vékony/átlagos testemmel találni, de ebbe most ne menjünk bele, sikerült izmosabbat is találnom, csak nehezen.)
2020. jún. 22. 23:49
1/15 anonim válasza:
Ismered a szabályt: kereslet-kínálat. A saját szintedhez képest nagyságrendekkel magasabbat keresel. Na most vagy leteszel az asztalra annyit személyiségben hogy azzal kompenzáld, vagy a a magasabb "szintűnek" csak dugásra kellesz és azonnal arrébb áll amint jön neki a következő lehetőség.
2/15 anonim válasza:
Ahogy az 1-es írja. A saját súlycsoportodban keresgélj. Muszáj leszel lejjebb adni egy kicsit az elvárásaidból.
3/15 anonim válasza:
Lejjebb adni az igényekből? Érdekes... Az én "igényeim" a béka feneke alatt vannak, lassan már a földköpenyt súrólja, mégsem találok senkit se, akivel bármit is lehetne csinálni. 😥
5/15 anonim válasza:
Hogy valamiért senkit se sikerül hónapok óta "felszedjek". Semmire. Se sima szexre, se barátság extrákra, se párnak. Pedig már lassan ott tartok nincsenek igényeim, csak legyen végre valakim.
6/15 anonim válasza:
Köszönöm a választ! :/ Gondolom több oldalon próbálkozol. Én valamiért meguntam a netes ismerkedést,pedig jó lenne na:) csak eddig nem nagyon akadt olyan, a másik rész meg törölte magát vagy eltűnt.. Sok Sikert !!!:))
7/15 anonim válasza:
Az a probléma, hogy vidéken nincs más alternatíva az online ismerkedéshez. Én is inkább élőben ismerkednék, ha lehetne hol.
8/15 anonim válasza:
Én is vidéki vagyok, vagyis most itthon vagyok vidéken, pesten azért másabb, nem könnyebb,de el lehet vegyülni jobban:)
9/15 anonim válasza:
Pesten legalább vannak melegeknek helyek, ahol lehet ismerkedni.
10/15 anonim válasza:
Sajna a többség pár tali után újra vágyik. Ismerős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!