Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül tartós szexhaverságot kialakítanom?
Egy idő után, ha találkozgatunk is, elmaradoznak, nem válaszolnak.
Tény, hogy nekem hosszabb a felengedéshez kellő idő, de ez akkora tragédia lenne? :(
(Azt már nem is említem, hogy szép, izmos testűt baromi nehéz a vékony/átlagos testemmel találni, de ebbe most ne menjünk bele, sikerült izmosabbat is találnom, csak nehezen.)
Szerintem hosszútávú barátság extrákkal dolgot könnyű kialakítani.
Nekem sikerült egy biszex családos pasival, 3 évig tartott a dolog, jól megvoltunk, nemcsak szexuális téren, viszont megszakítottam vele a kapcsolatot, mert többet éreztem iránta, és tudtam hogy ez így tovább nem mehet.
Biszexekkel könnyebb ilyen kapcsolatot kialakítani, és addig jó amíg az egyik fél sem érez többet.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Úgy gondolom, nem kell lentebb adnom az igényeim, mindenkinek más és más, így biztosan van olyan izmosabb pasi, akinek a vékonyabb alkat jön be.
Mindenkinek, aki várakozó állásban van, sok sikert. :)
Egyrészről sok múlik a külsőn. Az, hogy hogyan nézel ki nem tudjuk, csak a testalkatodat adtad meg. Ahhoz képest pedig kissé magasan van a mérce nálad.
Nagyon sokan (köztük én is) belefáradtam a netes ismerkedésbe, mert az esetek többségében a semmibe fut ki. Ha szexről van szó, akkor pedig sokszor kimerül az egész az intim kép cserében, ami arra jó, hogy a másik fél kiverje rá, miután elküldted neki.
...és akkor ott vannak azok, akik titokban akarják tartani szexuális beállítottságukat, de olyannyira, hogy már akkor is örülhet az ember, ha küld vagy mutat magáról képet, hogy hogyan néz ki. Mindezek mellett ott vannak a rögtön találkozni akarók, s ha nem ugrasz rögtön, akkor már nem is kellesz. Ezekhez pedig még hozzájön sok olyan meleg, akinek az elvárásai az egekben vannak. Nem baj, ha nem vonzó, vagy el van hízva, hogy lábra alig tud állni, esetleg alacsony, kicsi a farka. De a lényeg, hogy legyél vonzó, s még a légy megdögöljön tőled annyira legyél szexis, de mellette legyél magas, legalább 50 centis farokkal, fiatal, férfias, szőrös/szőrtelen, és legalább 6 kocka legyen a hasadon.
Nem az a gond, hogy van egy ideálod, hanem sokan felülkategóriázzák magukat.
(Ne magadra vedd, nem láttalak még képen, ez a melegek nagy részére igaz)
Lehet, hogy te csak egy kigyúrt pasira vágysz átlagos testalkattal, viszont a kigyúrt pasiknál meg még magasabb a mérce.
És igazság szerint megtehetik, még ha nekem nem is jönnek be a kigyúrt pasik, de akkora igény van rájuk, hogy bőven kedvükre válogathatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!