Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Együtt tudnátok lenni párkapcs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnátok lenni párkapcsolatban egy szorongós emberrel?

Figyelt kérdés
Klinikailag igazolt szorongásról van szó. Nyilván dolgozik azon az illető, hogy ezen felülkerekedjen.

2021. ápr. 3. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Attól függ, mik a tünetek, mennyire súlyos, ingadozó? És, hogy milyen helyes :)
2021. ápr. 3. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. ápr. 3. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
2%
Változtass rajta. Miért kell minden sz_rba beletörődni? Mi vagy te puhap_cs?
2021. ápr. 3. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha dolgozik rajta és úgy érzem összeillünk akkor persze.
2021. ápr. 3. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
Sok szeretetet, figyelmet és gyengédséget adnék neki. Igen, tudnék élni vele.
2021. ápr. 3. 12:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Ingadozó. Társaságfüggő is. Ahol érzi, hogy elfogadják, ott azért felszabadultabb. Nem törődik bele, hanem dolgozik rajta, hogy csökkenjenek a tünetek.
2021. ápr. 3. 13:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne. Sajnos ismerem a dolgot, egyrészt nem én lennék, aki ez ellen bármit is szólhatna, másrészt nem vonzódom az önfeledt, laza, magabiztos személyiségtípusokhoz. Az már egy másik kérdés, hogy nem éppen vagyok párkapcsolatra alkalmas, de az az én oldalamról jövő hiba lenne, nem a tiedről.
2021. ápr. 3. 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen emberrel vagyok együtt

Nem egyszerű

Türelem reggel, délben, este.

2021. ápr. 3. 18:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Perszen, hogy igen. Ha mások társaságában félénk, az kb. pont nem érdekel, miért is számítana ez? Ha valaki emiatt elutasítana, az nagyon felszínes. Mondjuk az azért jó lenne, hogy amikor velem kettesben van, akkor nem szorongana. Az elején még rendben, de később már azért furcsa lenne, ha mellettem is feszélyezve érezné magát.
2021. ápr. 4. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!