Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a párod nem a saját kereszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod nem a saját keresztneveden akarna szólítani, hanem adna neked egyet, ahogy szeretné, hogy hívják a párját, mit szólnál?

Figyelt kérdés

2021. márc. 31. 12:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezed a válaszadókat, hogy mit szólnának, aztán csodálkozol, hogy ítélkeznek....

A kérdésedre válaszolva: a név az identitás része.

Kapásból a József Attila sztori jut eszembe, de különben ismerek nevelőszülőket a munkám miatt, akik sokszor benyögik, hogy Rikárdó helyett Ricsinek hívják a gyereket, stb... mert nem tetszik neki.

És rengeteget kell veszekedni velük, mert nem csak BUTASÁG de veszélyes is.

100000000000 tanulmány van arról, hogy ezt miért nem szabad.

Akinek még a neve sem fix, sokszor megzavarodik, elveszik a világban, még akkor is, ha kisgyerekként történik vele.

Identitásvalaghoz vezet.

Az örökbefogadóknak is aszt javasolják, hogy fogadják el a nevet, bárhogy is hívják a gyermeke, MAXIMUM adjanak még egy keresztnevet neki, és tartsák meg második névnek a születési nevet. (de ezt is max csecsemőkorban, amikor még nem is tudja a saját nevét)

Rengeteg pszichés gondot okoz.

Nem szabad.

2021. márc. 31. 12:47
 22/24 anonim ***** válasza:
94%
Nekem ez nem tetszene. Van egy nevem, ami a sajátom. Ha ennyire fontos neki, akkor keresgessen tovább, amíg nem talál megfelelő névvel pasit.
2021. márc. 31. 12:50
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a párod nem lehet 100as. De ha neked ez oké, akkor te sem lehetsz az így megérdemlitek egymást. Csak akkor nem értem miért kell nyilvános fórumon megkérdezni, valószínűleg te is érzed hogy valami nem oké.
2021. márc. 31. 13:03
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy BDSM kapcsolatban mindennapos, de vaniliában egeszen meglepő. Én még nem hallottam erről.
2021. márc. 31. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!