Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a melegek attól, hogy esetleg már ismerik a másikat?
Elég sokszor tapasztaltam a következőket.
Egy vidéki kis városban lakom és egy vidéki egyetemre járok ahol koliban lakom (normál jelenléti oktatásban).
Szokszor előfordult itthon, hogy elkezdtem beszélni egy környékbeli fiúval, majd amikor kép cserére került a sor akkor teljesen elzárkózott mert lehet, hogy mi már korábbról ismerjük egymást. És ez nem egyszeri eset, a legtöbbször ez van és inkább 30-50 km-re élő emberekkel beszélgetnek és ismerkednek.
A másik az egyetemen nagyon hasonló. Amikor még képcsere előtt kiderül, hogy nagyon hasonló szakon vagyunk, emiatt valószínűleg sok óránk van együtt és legalább látásból ismerjük egymást akkor elzárkóznak a képcserétől és ismerkedéstől mert valószínűleg ismerjük egymást. Ugyan ez a helyzet akkor ha kiderül, hogy ugyanabban a koliban lakunk, vagy egy időben laktunk ugyanabban a koliban. Ellenben ha az illető más karon tanul, vagy nincs semmilyen kapcsolódási pont akkor ez nem okoz problémát.
Miért csinálják ezt? Mitől félnek?
Én örülnék ha az ismerősök között több meleg vagy bi ismerős lenne. Na nem azért mert rájuk szállnék, de néha jó ezekről is beszélni.
Van egyébként néhány bi vagy meleg fiú az ismerősök között. Ha vannak ott mások is tök normálisan viselkedünk és nem hozzuk szóba, ha pedig ketten vagyunk és a szituáció is olyan megkérdezzük a másiktól, hogy éppen mi a helyzet ilyen téren és emberi módón beszélgetünk róla. Másoknak ez miért nem jó?
25/f/m
Igen úgy értem hogy fotója
Bocs.
Neked meg jó ismerkedést
😇🥰🤣👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻
Titkos Arankákkal
Én sem ismerkedem kép nélkül. Ha nincs kint, és ír, akkor csatoljon az első üzenetéhez, vagy nincs folytatás.
Engem ezek a vidéki meleg vagyok ezért... típusú magyarázkodások hidegen hagynak. Úgyanúgy nincs Budapesten is nagyon sokaknak nincs kint képe. Az meg hogy titkolja valaki vagy sem, az az ő dolga. Olyannal nem kezdek semmit, mert nem fogom hazudozással és titkolózással élni az életem.
Na meg külön szeretem amikor valaki kalandot keres kép nélkül. Magyarázat általában, hogy de nem akarja hogy megismerjék. Édes f*szom, hogyha valakivel találkozik, akkor utána az az ember már meg fogja ismerni. Még az összes többi is. Szóval ez a kifogás számomra egy semmit mondó rakás kaki.
Látszik milyen sok suttyó
Kamus van itt, osztják az észt
Közbe csak, a gép takarásában rejszolnak.
Mert ők heterók, és kapcsolatot csak nővel tudnak elképzelni.
Szánalmas banda.
Időm van
Romeon el kezdem megosztani ezeket az embereket.
Ez lesz az új hobbim.
Meguntam ezt az oldalt.
azért szánalmas, mert kapcsolatot csak nővel akar? álljál már le, hogy lehet ekkora marhaságot mondani? bocs, hogy hetero vagyok, nem mindenki búza
meg ha van valakiben ferdehajlam, nem mindenki akarja felvállalni, mert gáz melegnek lenni még mindig, ebben az országban legalábbis
kérdező, azért nem akarnak veled tovább beszélni, mert félnek, hogy kitudódik róluk, hogy bennük egy kis homokosság, ilyen egyszerű
#9 Nem az a gáz, ha valaki hetero, azzal az ég világon nincs semmi baj.
Csak legyszi az ilyen kíváncsi heterok hagyjanak minket békén! Amikor itt flörtölgetnek velünk, meg elhitetik, hogy mennyire bejövünk nekik, aztán egyszer csak benyögik, hogy jajj ők férfival csak szexelni tudnának, kapcsolatot csak nővel tudnak elkepzelni, meg fúj b*zik és társai... 🙄
Ja és kérdező... Hát nemtom most belegondoltam, hogyha pl Tinderen feldobna olyan srácot, akit ismerek valahonnan nem hiszem, hogy jobbra húznám. 😅
De most az ilyenek, hogy hasonló szakon vagytok, vagy koliból ismeritek egymást, sztem simán beleférne. Max azért teszik ezt, mert nem merik így a közösség előtt felvállalni... 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!