Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós kapcsolatban élő melegek?
Még csak most kezdtem ismerkedni ezzel az egész "meleg-világgal", egyetlen pasim se volt még, de nagyon kíváncsi lennék, mennyire jellemző melegeknél a tartós, hűséges, elkötelezett párkapcsolat. Nekem a numerák világa nagyon nem jön be, az elkötelezett kapcsolatok híve vagyok, de nagyon sokszor olvasok olyanokat különböző fórumokon, hogy ilyenről ne is álmodjak, meg meleg pasik között nincs is olyan igazi szerelem, stb stb stb.. úgyhogy gondoltam, hátha vannak itt olyanok, akik megosztanák velem a tapasztalataikat :) Mi a véleményetek a fent leírt képről? Tartós kapcsolatban éltek? Hogyan és hol ismerkedtetek meg a párotokkal?
F/30
Ebben az országban nehezebb tartósabb kapcsolatot kialakítani, de természetesen van. Nekem is volt párom 6 évig. A lényeg, hogy legyetek kölcsönösen!! őszinték egymással, illetve hozzatok áldozatot egymásért és bízzatok egymásban.
Én is nagyon szerettem a párom, ő már kevésbé és sajnos ez vezetett a végéhez.
Természetesen ugyanúgy van a melegeknél normális kapcsolat is, mint a heteróknál. Én 7 éve élek együtt a párommal, és a kalandozás ezidő alatt még csak fel sem merült egyikőnkben sem. Egyetem alatt ismerkedtünk meg, azóta mind lelkileg, mind szexuálisan teljesen kielégítő kapcsolatban élünk.
30/F (passzív)
Mi is lassan 7 éve együtt, közös háztartásban, közös programok, nyaralások. Ugyan úgy csinálunk mindent mint a heterok, csak mindkettőnknek fütyie van.:-)
Nyilván van nehezebb része is, pl. munkában, ha nem válalod fel, akkor sajnos sokszor hazudni kell hogy kivel élsz, kivel voltál itt-ott. Viszont ennyit megér a boldogság.
Sokan azért nem akarnak komoly kapcsolatot, mert nem fogadták el magukat es félnek felvállalni.
Meleg társkeresőn ismerkedtünk meg. Szóval hajrá, légy kitartó és összejön :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!