Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Csak én vágyok tartós kapcsolatra, szerelemre?
Egyertelmuen azok vannak tobbsegben akik alkalmit keresnek. DE van remeny, vannak olyanok is mint te. Enis ilyen vagyok es talaltam is part, azota is velevagyok es szeretem:3 szoval nem lehetetlen csak sok ido es kitartas kerdese:) szurkolok^^
2016. dec. 19. 20:41
Akkor úgy tűnik velem sincs valami rendben. Én is hiszek a szerelemben és egy életen át tartó kapcsolatban.Engem se érdekel a szex, az már jobban, hogy legyen valaki, akivel meglehet beszélni dolgokat, akihez odalehet bújni, ha este egy rémálomból felriadok, vagy átölel és magához húz ha fázok. Ha rosszkedvem van felderít, ha boldog vagyok velem együtt örül. Sajnos nagyon nehéz olyan párt találni akit tényleg nem a testi vágyak irányítanak. Szóval én is a romantikus fiúk közé tartozom ... :)
18/f
2016. dec. 19. 20:43
Én is ilyenre vágyok, a romantika nekem sokkal jobban hangzik mint a szex. Persze gondolatban keresztül mentem már a fél világon, de valójában csak egyetlen egy valakire lenne szükségem, aki mellett felemelt fővel mondhatom, hogy meleg vagyok és, hogy Ő a párom.
Bárki legyen is a jövendőbelim, remélem hamarosan rátalálok valami csoda folytán
2016. dec. 19. 21:30
engem mindig csak a tartós kapcsolatok érdekeltek és mindig azt ketestem. egy két alkalmiba belementem amikor nagyon hiányom volt már. de mindig olyan szándékkal ismerkedtem, hogy tényleg megismerni akarom a másikat ha tetszik és nem csak lefeküdni. tényleg nehéz
2016. dec. 19. 23:11
Azért a ló túlsó végére sem kell esni, mint amit az egyik válaszoló írt, hogy a szex nem is lényeges. Igenis fontos, hogy az ágyban is meglegyenek a szerepek és az összhang. De persze egyáltalán nem irreális elvárás, hogy a kapcsolat azért ennél többről szóljon. És igen, két fiú között is kialakulhat őszinte odaadás és szerelem szerintem. :)
2016. dec. 20. 08:31
En baratsag extrakkal kapcsolatra vagyok, am mindig csak alkalmit keresnek, ezt tapasztalom.😦
2016. dec. 20. 09:33
Én is rosszul vagyok összerakva, mert szeretnék egy társat, akihez odabújhatok, kézen fogva sétálhatunk, akivel mindent negbeszélhetek, elmondhatok neki mindent és ő is elmondhat mindent, nagyon nagyon vagyom mar ilyenre de ez nehez, sajnos velem egyidőset keresek, aki emelett turlemes is és ez lehetetlen. Én nem zárkozom el a szextől, de egy idegennel nem fogok semmiképp. Még sosem volt alkalmim. 19/F
2016. dec. 20. 12:40
Én is azok közé tartozom akik az igazi szerelmet és az értékes, tartós kapcsolatot keresik, de sajnos mi vagyunk kisebbségben. Jó lenne találni már valakit aki hasonlóan gondolkodik, mert elég rossz már egyedül...
27F
2016. dec. 20. 23:03
9/10 anonim válasza:
Szintén ez a problémám, nagyon nehéz találni valakit, aki nem csak szexelni szeretne.
2016. dec. 23. 03:04
Biztos sikerülni fog találnunk még ha kisebbségben is vagyunk:)
2022. júl. 29. 13:55
Kapcsolódó kérdések: