Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti szoktátok borotvál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti szoktátok borotválni a lábatokat?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen időközönként, illetve milyen eszközt használtok? És az mennyire gáz, ha nekem már eléggé szőrös egész fiatalon? Borotváljam le, vagy hagyjam úgy?

2021. márc. 22. 21:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Semmim sem borotválom.
2021. márc. 22. 21:35
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Én nem szoktam, szerintem úgy férfias egy láb ha szőrös, nem akarok kisfiús lenni. Sajátom is szőrösen szeretem és ha lenne partnerem akkor az övét is.
2021. márc. 22. 21:35
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenemet, és szakállvágóval csinálom, majd utána kenek rá krémet
2021. márc. 22. 21:45
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nyírom, nyáron 5-6 naponta, télen lustaságból csak 2-3 hetente. Van arra való testszőrnyíró, azzal lehet a leggyorsabban végezni. Mielőtt vmelyik pehelyszőke hülyének nézne: Nekem erős, durva, sűrű, fekete. Úgy néznék ki, mint egy majom, akinek mutatnának utána.
2021. márc. 22. 21:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor vágd szőrvágóval rövidebbre ha nagyon hosszú, erős szálú fekete. Ha nem ilyen, akkor hagyd meg természetesre, férfias jön be a melegek nagy részének.
2021. márc. 22. 22:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
nem
2021. márc. 22. 22:37
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mivel nem vagyok egy erősen szőrös típus

Nyilván ha nagyon szőrös lennék biztos leszedném

2021. márc. 22. 22:55
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
nem, pedig fiatal vagyok és a koromhoz képest elég szőrős, de szerencsére nem fekete, hanem barna
2021. márc. 22. 23:14
 9/18 anonim ***** válasza:
18%
Csak egy megjegyzés: nem mindenkit érdekel, mi jön be a férfiasság mániájú melegeknek... igenis vannak, akik más hajóban eveznek.
2021. márc. 23. 00:50
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :D

#5 Az a baj, hogy igen nekem már ilyen nagyon durván szőrös kategóriában van, szóval legalább majd nyárra lehet le kéne szedni. :/

#9 Engem nem zavart, hogy páran leírták, hogy szerintük melyik az előnyösebb. Én pl nem szeretem a fiúkon a túl sok szőrt, de lehet, hogy másokat nem zavarna rajtam... xd

2021. márc. 23. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!