Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti szoktátok borotvál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti szoktátok borotválni a lábatokat?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen időközönként, illetve milyen eszközt használtok? És az mennyire gáz, ha nekem már eléggé szőrös egész fiatalon? Borotváljam le, vagy hagyjam úgy?

2021. márc. 22. 21:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Nem borotválom, de más pasi se szedje le. Nem nőt akarok, hanem pasit, a pasiknak pedig szőrös a lába.
2021. márc. 23. 04:56
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
Igen, én borotválom. Biszex vagyok, de ennek nincs köze a szexualitásomhoz. Sajnos ilyen típus vagyok, nagyon szőrös és engem zavar. Én heti egyszer szoktam, és elektromos testborotvával.
2021. márc. 23. 05:11
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Én az egész testemet borotválom, a szemöldökömet kivéve.
2021. márc. 23. 07:58
 14/18 Endura ***** válasza:
87%
Nem borotválom és szeretem a csupasz és a szőrös combot lábat is (máshol kevésbé szeretem) a partnernél.Ha borotválni szeretnéd akkor csak ajánlani tudom a Philips oneblade testborotvát.Minden szőrre jó,ami az emberen megtalálható.Gyorsan és kíméletesen távolítja el,vagy nyírja rövidre.Érzékeny bőrre pedig kifejezetten ez ajánlott.
2021. márc. 23. 08:17
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
Passzív vagyok és mindenem borotválom de csak, mert elég ritka a szőrzetem így annyira nem nehéz. Szeretem a babasima testemet simogatni nagyon. Ahogy látom nem mindenkinek jön be de ez van. Amúgy is kisfiús testalkatom van, jól áll szerintem
2021. márc. 23. 08:21
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
mi számít neked durván szörösnek?
2021. márc. 23. 11:57
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon szőrös és tetszik is. Másnak is tetszett, illetve nekem is tetszik a szőrösség. Én nem borotválnám soha.
2021. márc. 23. 14:59
 18/18 anonim ***** válasza:
78%
Rendszeresen borotválom a lábaimat, mert szerintem amikor a combim selymesen sima és puha.
2021. márc. 24. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!